removeclothes

ALL BLACK

Kategori: Allmänt häftigt

"when you’re happy you enjoy the music, but when you’re sad, you understand the lyrics.”
 
 
 
 
 

FREDAGEN

Kategori: Allmänt häftigt

 
Så var det fredag, och jag är singel?
Det ska jag fira med att dansa!
 
 
 
 

Lyssna på räven

Kategori: Sånt fint jag skriver

 
Jag vet hur du låter på morgonen innan dagen visat sina misstag.
Jag kan inte glömma din tröstande famn när ensamheten tar över.
Men ovanför det jag saknar, ser jag den otäcka sanningen.
I brist på annat föll jag inte för din charm, utan för din famn.
Jag minns inte kärleken min älskade.
Jag vet inte om det någonsin har varit den kärlek alla pratar och drömmer om.
Vet inte om det var den kärlek dikterna handlar om, den kärlek man sjunger om.
Dock vet jag att allt var äkta, vi tröstade varanndra varje dag. 
Men jag vet att det aldrig någonsin igen kommer bli du och jag.
 
/ Din lilla min
 
 
 
 

The way we were

Kategori: Allmänt häftigt

 
Idag tog jag sovmorgon till halv elva. Kändes som min kropp behövde många timmars sömn.
Har hållt på så mycket senaste veckan, tränat, cyklat, pw's, lägenheten och massa annat.
Allt blir ju drygare nu när jag cyklar längre sträckor. Men det ger mig mer träning!
Känner mig faktiskt på topp när de gäller träningen! Känner mig stark som en tjur! Och det känns som det blev så aldelles nyligen? Matvanorna går bättre än innan, trots att det finns så mycket mer frestande grejer att stoppa i sig här hemma hos mammsen! Så jag är stolt över mig själv!
Min framtid kan ha ändrats också, men inget jag tänker berätta än!!
 

DANNI KARLSSON

Kategori: Allmänt häftigt

 

Hej! Jag måste bara dela med mig om en underbar bloggare som jag känner väldigt mycket för. Hon är otroligt fin, är rädd om vår planet, rädd om våra djur, ritar fantastiskt fint och lever ett helt underbart liv på olika ställen i världen. Hon skriver verkligen från hjärtat och här är en intervju med henne som jag verligen fastnade för då jag tycker detta är ett problem som många glömmer bort!

 

Intervju om vaginism

 

Det var väldigt uppskattat att skriva om min Vagnism, och jag kände mig ytterst  befriad tacksam efter allt stöd jag fick från alla håll och kanter!  Nu är min intervju på Nyheter24 angåendeVaginism uppe på svenska för er som vill läsa. Sjävklart måste de förkorta texten, men jag lägger ut den ursprungliga här..

För de som inte vet, när fick du det här diagnosticerat?

Den fick jag när jag var ca 23,24 av en gynekolog på Strand kliniken i Stockholm när jag för femtioelfte gången försökte genomföra en gynekologisk undersökning. Efter jag fått diagnosen genomförs de numera under nedsövning.

Hur hanterade du att få en satt diagnos på det du förut inte visste vad det var?

Det var en oehörd befrielse och lättnad när läkaren förklarade för mig vad vaginism var för något och hur det fungerade. Jag kände även stor sorg då jag, likt många andra kvinnor varit mycket självuppoffrande och stått ut med så mycket onödig smärta och psykisk terror pga ren okunskap. Det gjorde mig även, och gör mig fortfarande mycket ont när jag tänker på alla flickor och kvinnor runt om i världen som lever med denna ovisshet och eventuell psykisk och fysisk misshandel från oförstående respektive partners.

Vi måste börja undervisa om dessa åkommor i sexualkunskapen skolan, det är minst lika viktigt att pojkar lär sig om Vaginism och Vestibulit som för flickor. Det är helt oacceptabelt att jag först som 24 åring hör talas om detta i ett så pass utvecklat land som Sverige!

Vad berättade läkaren mer?

Hon berättade bla om sin första erfarenhet som läkarstudent där det kommit en man till akuten, bärandes med sin fru på magen. Hon förstod ingenting men fick förklarat för sig att han hade helt enkelt fastat med sin penis i hennes slida under samlaget! Hon berättade även om fall där våldtäktsmän fastnat och försökt skära sig loss.. Slidan har otroligt starka muskler, den håller ju trots allt inne våra organ och klämmer fram små människor. Vaginism är en ofrivillig spänning av dessa slidmuskler. Musklerna krampar när någonting förs in, eller som för mig, bara blotta tanken av att något skall föras in, och det gör att det känns som en vägg som stoppar allt inträde. Kroppen reagerar på smärtan och ett muskelminne skapas som hjärnan sedan inte har någon som helst kontroll över. Nerverna som kontrollerar musklerna ”vet” att penetration medför smärta och försöker skydda kroppen genom att spänna musklerna för att förhindra penetration. Detta orsakar givetvis ännu mer smärta… Varje gång kvinnan försöker ha samlag och det gör ont, blir reaktionen förstärkt och krampen mer och mer allvarlig, så det är extremt viktigt att inte tvinga in något för det förvärrar bara situationen!

Kan man göra någonting för att lindra symptomen? Jag har gått igenom så många olika läkare som velat operera, spruta botox för att förlama musklerna, hypnos, gått till sex terapeut och även undvikit sex under en lång tid. För mig var vändningen när jag vart introducerad till Ayahuasca, ett sydamerikanskt te som använts i århundraden av shamaner i Amazonas och dricks i helgande syfte av människor som Sting, Johnny Depp, Paul Simon och många, många fler. Teet har en starkt helgande kraft och har botat många från depression, dödsångest och heroin missbruk. Det må vara kontroversiellt och är kanske inte för alla, men det har hjälpt mig mycket mer än någon läkare eller receptbelagda piller någonsin gjort. Det är självklart även viktigt att ha en partner du känner fullständig tillit till. Pojkar och män måste tex förstå att glidmedel inte hjälper vid dessa problem då det ofta inte handlar om torrhet i slidan utan om kramp. Det enda som hjälper är förståelse, medkänsla, kärlek och en massa massa tålamod!

Hur kom det sig att du valde att berätta om det nu?

Jag har alltid velat berätta för mina läsare och vänner om det, men inte känt mig redo förrän nu. Anledningen till att jag känner mig redo nu är nog pga jag bara senaste året kommit i kontakt med mig själv, min kropp och min sexualitet. Jag är numera ”at peace” med min vagina trots år av lidande som jag utsatt henne för, och framförallt har jag slutat vara så jäkla självuppoffrande! Kom ihåg det tjejer – Be aldrig om det som bör skänkas! Ett hjärta ska inte behöva övertalas och om din pojkvän inte har överseende med ett problem som du inte kan rå för, som du inte har någon som helst kontroll över, så är han inget att ha…  Tänk om du en dag hamnar i rullstol!

Du berättade tidigare om att du känt dig falsk då du många gånger framställt dig som en sexsymbol, berätta lite mer om det.

Jag känner ju visst asvar som bloggare och förebild för många unga tjejer som förmodligen tror jag har ett fantastiskt sexliv och inga bekymmer i världen, när det i själva verket varit precis tvärtom. Jag har många gånger känt att jag levt en lögn där min omvärld upplevt mig som någon form av sexsymbol, medan jag ofta upplevde mig själv som världens mest oattraktiva kvinna med ett gravt handikapp som baggage. Efter att ha genomlidit ett par förhållanden med några minst sagt skrupelfria män med rymligt samvete så tappade jag hoppet. Vilken man skulle någonsin vilja gifta sig med mig? Skulle jag få leva celibat resten av mitt liv? 

Hur var responsen från läsarna?

Otroligt bra! Jag vart så himla rörd från alla kommentarer där tjejer berättade om liknande problem och hur de inte heller hört talas om detta förrän de läst mitt inlägg. Jag hoppas verkligen att jag når ut till både tjejer och killar genom att prata om det här, och på så sätt skona dem från dessa onödiga missförstånd och smärta som jag fått gå igenom.

Längesedan jag ritade mina krigarprinsessor nu.. Kanske för att jag äntligen slutat kriga..?

ledaen 22copy copy copy kopia

 

http://dani.metromode.se

 

FRIENDS?

Kategori: Allmänt häftigt

Snyggingar, här är några av mina snyggingar :)))))))))))))))))))))))))))
 
Jag gillar Gustaf Skarsgård som fan. Han är grym skådis och snyggsöt!
 
Ola Rapace.. ja vad ska man säga. Dösnygg..?!
 
Dregen har jag alltid vart kär i, så himla snygg!
 
Gael gracia bernal en spanskt hottie som jag vill mysa med.
 
Lite oväntad kanske men jag tycker en ung James Hetfield är stört snygg, på scen iaf!
 
 
Min älskling, Jeff Buckley. Har lyssnat på honom i många år, och han är också hottie!
 
 
 
Sen min prins av alla prinsar, som jag inte kan sluta tycka är så jäääääääääävla snygg.
En av mina favorit skådisar. Tom Cruise!
 
 
Ni kanske tycker jag är knäpp? Vad vet jag? Jag brinner starkt för dessa män iaf! 
 
 
 

Your skin is cold

Kategori: Allmänt häftigt

 
Har varit så himla glad idag. Har börjat få sån jäkla tur senaste dagarna!
Idag har jag tränat ett stenhårt rygg/axlar/armar pass, vart i valbo och fixat o trixat med lite annat.
Så nu blir jag i alla fall av med lägenheten snabbare än jag någonsin vågat hoppats på.
Sen får vintern ta mig dit den vill, för i sommar eller tidigare bestämmer jag att jag lämnar detta land och sticker till London town!
Troligtvis, om jag inte får någon impuls eller erbjudande att sticka nångon annanstans.
Nu ska jag skissa lite tatuering och kolla på paradise hotel, så pussis!
 
 
 
 
 

RADIO GA GA

Kategori: Allmänt häftigt

 
Kylan kommer precis lagom.
Det sticker i kinderna.
Huden fryser till is.
Vi längtar efter snön men vi är också rädda för den.
Vi vet att vi nästan kommer frysa ihjäl i vinter.
Vi längtar, men när vi väl är där gör det ont.
Precis som med beröring från fel person.
Då sticker det i hjärtat.
 
 

Jag lyssnar ju aldrig på radio. Så min mamma berättade om den nya Eminem/Rihanna låten
"The monster".
Så nu går den på repeat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FOXY LADY

Kategori: Jasmin

 
Tydligen ser jag ut som en räv. Gör inget för mig, eftersom de är mitt själsdjur. Kan ju inte bli mer perfekt!
Har en extremt häftig rävhistoria att berätta en vacker dag också men den spar jag på.
Något som är helt klart är att jag ska tatuera in en räv på min arm, när jag blir rik(are)!
 
Godnatt!
 
 
 

Perfekt booty

Kategori: Min stil

 
En fullt-upp-lördag med shopping och träning. Ska även säga farväl till Karin ikväll som åker till fjälls imorrn..
Va 20% off på crocker-jeans på jc så köpte två par. Älskar dessa jeans, älskar min rumpa i dom!
Sen på Ur&penn köpte jag två halsband för 50 spänn tillsammans på rean.
Så jag är jäkla nöjd. 
 
 
 
 
 

Förbereder

Kategori: Insperation

 
 

Bara sådär

Kategori: Allmänt häftigt

Jag vill så jäkla mycket nu. 
Så är det bara.
 
Jag tar så väl hand om utsidan så nu får insidan börja komma ikapp! Just nu myser jag med min syrra och vår gamla lilla siames-kisse i mitt nya rum. Kärlekkärlekkärlekkärlek

It's nice to be ugly

Kategori: Allmänt häftigt

Livet hemma går strålande. Lite längre cykeltur till gymmet bara. Men de är de värt. Men de finns så mycket ångest också. Nu när jag blivit "smart" igen. För jag känner mig smart och positiv nu. Vilket har varit ovanligt för mig den sista tiden. 
 
Nepp nu är klockan nio, så jag ger mig av på min syrras rosa cykel till arbetsförmedlingen, nian och gymmet! 

No one knows

Kategori: Allmänt häftigt

En mestadels härlig dag. Nu är jag glad och sugen på livet! För det känns som mitt liv har varit pausat i evigheter. Något väldigt tungt har släppt från mina axlar. Trors att jag känner mig riktig förbannad ibland så förstår jag att det inte är värt de. Nu när jag börjar älska mig själv kan jag förhoppningsvis börja älska andra. Försöka ordna upp saker. Jag begär ingenting av någon jag svikigt. Jag hoppas bara en gnutta att ni förstår.
 
20 år och singel. Äntligen. Underbart!
 
 

This is the end, my only friend

Kategori: Jasmin

Plötsligt har man förändrat hela sin framtid. Plötsligt är ens vardag helt ny. Och det handlar bara om några timmar senare. Jag har gort det svåraste val i hela mitt liv. Men också det bästa. För nu har hypnosen upphört. Har världens bästa kompis, som förstår, förlåter, ser, hör och hjälper mig tillbaka. När äkta vänskap ställs på prov och man får bevisat att det är så äkta det kan bli. Älskar henne så. Och enormt mycket kärlek till min älskade familj som ställt upp och hjälpt mig med allt! Nu jävlar!

Den jag vill vara 2

Kategori: Jasmin

För två år sedan tränade jag inte överhuvudtaget.
Jag rökte alla dagar i veckan och festade nästan varje helg.
Jag åt allt som jag tyckte var gott, jag visste att jag åt för mycket skräp, men orkade inte bry mig.
Men ångesten kom mer och mer smygande när jag såg hur jag behandlade min kropp.
Jag kände mig äcklig och utvecklade en ätstörning för att få bort ångesten efter att jag ätit onyttiga saker.
Jag fick bullemi, och den blev värre och det gick snabbt. Jag han dock aldrig hålla på så länge, min familj räddade mig i tid, och det är jag så himla glad över. 
 
Jag kan säga att jag var livrädd för att spy innan min sjukdom, men alkoholen var den som fick mig att ta steget att våga spy. För i "alkoholvärlden" får man lära sig spy, i alla fall jag. Tror det är likadant för väldigt många. Jag har gjort samma sak själv, uppmanat folk att stoppa fingrarna i halsen för att lättare spy.
Detta gjorde i alla fall att jag fick lättare att börja spy nykter så småningom, något som jag hade funderat på att göra länge, men inte riktigt vågat.
 
När jag hade tagit studenten hade jag blivit fri från min sjukdom för flera månader sen, men jag var pluffsig, rökte jämt, drack mycket och rörde aldrig på mig. Dagen efter att jag tagit studenten så blev jag jättesjuk. Jag hade druckigt alla dagar på studentveckan, och aldrig med måtta, det gjorde jag nästan aldrig.
Jag slutade röka från och med den dagen. Jag började ett riktigt jobb på måndagen efter studenten och jag kände att det var en vändpunkt. Jag blev less på min kropp, mitt utseende. Några veckor efter studenten köpte jag ett gymkort på friskis. 
 
På den tiden vägde jag som mest. Vägde runt 68 kg. Ljög såklart alltid om min vikt. Har jag faktiskt alltid gjort, även när jag var smal som en pinne på högstadiet. Därför är det så skönt att vara ärlig idag och kunna berätta att så här vägde jag och såhär väger jag idag.
 
Idag väger jag 58 kg. Även om jag aldrig vart överviktig har jag inte sett sund ut, pluffsig och med världens sämsta kondis. - 10 kg på min kropp är en enorm skillnad för ögat.
Men jag har även ökat i muskelmassa, där jag säkert gått upp nått kilo, så 10 kg fett och lite till, men vet inte hur mycket.
 
För ett år sedan när jag hade tränat i nästan ett halvår, minus två månader då jag bodde på gran canaria, så vägde jag den julen runt 65 kg med 78 cm runt midjan.
Idag mindre en ett år senare, väger jag alltså 58 kg med midjemått på 70 cm. Vilket kanske låter lite, men det syns en väldigt stor skillnad på min kropp.
 
Jag har inte bantat. Jag har ätit clean men har även njutit av "fuskmat" då och då. Druckigt alkohol då och då.
Jag har inte tränat ihjäl mig, men jag har tränat ständigt varje vecka cirka fem gånger.
Jag har blandat styrka med fys, för att få en snyggare kropp och en säkrare, långsammare viktnedgång.
Så har jag varit rökfri nu 1,5 år! Med undantag när jag festar till det.
 
Ett väldigt långt inlägg, hoppas ni orkade läsa. Var snälla mot er själva, älska er själva!
.
 
 
 
 
 

Den jag vill vara 1

Kategori: Jasmin

 
Väldigt länge nu har Jasmin haft brist på sitt sanna jag. Jag har trasat sönder mig själv.
Detta inlägg kommer bli väldigt känslosamt och personligt. 
 
Jag undrar ofta varför jag har en blogg, många tror nog att man vill ha uppmärksamhet, inte har något liv, eller något annat i den stilen. Vilket kan vara sant. Men hur mycket jag än funderar över detta med min blogg så vet jag att den är fruktanvärt fin. Jag har alltid tyckt om att uttrycka mig skriftligt och älskar att inspirera andra. Det är som privat terapi som andra också får läsa, vilket gör det hela mer spännande och kul. Mina inlägg är en gåva till allmänheten, jag hoppas det värmer i ditt hjärta och kanske, något som är min högsta önskan, att den ger dig inpiration och motivation!
 
Jag har haft väldigt mycket motgångar i mitt liv. Jag har blivit sviken av en person som inte förkänar den titeln han har. Min pappa.
Han har kort sagt förstört den lilla Jasmin som jag föddes till. Även om mitt beslut att säga upp kontakten med honom har gjort mig till en stark människa, är han i grunden den personen som ligger bakom mycket av mina problem genom framförallt tonåren. Jag tänker nästan aldrig på honom längre, jag saknar honom inte och behöver honom inte. Dom gånger jag tänker på honom så är jag så jävla arg och ledsen. Alla gånger jag ser hur illa jag behandlat mig själv och vilken förvrängd bild jag haft, vet jag att det är hans fel. Därför blir jag arg. För att han har sabbat så många år av mitt liv. Saken är den att jag har blivit mer och mer stark med åren, det hela började från den dagen jag började på gymnasiet. Men sen har återigen den sårade Jasmin visat sig igen och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. 
 
Fortsättning följer..
 
 
 
 

It was never meant to start a war

Kategori: Allmänt häftigt

 
Om en vecka åker jag och Emils familj till London, NICE!!!
 
Sitter här halvnaken och lyssnar på lite för deppiga låtar, men snart ska jag ner på stan och fika med min sköning Karin. Hon åker snart bort från mig, i fem månader och jag kommer dö lite innombords. FYFAN säger jag bara..
Nu lyssnar jag på stay med Rihanna och tycker den passar jättebra på hur jag känner med karin och att hon ska åka iväg! För hon är min älskling! Tur dock att hon inte åker till Japan eller något liknande, utan bara några mil uppåt i Sverige! Så kommer hälsa på henne!
 
Ha en bra...hhmmm... onsdag?
 
 
 

Hey sister

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hello you!
 
Jag har varit på min första arbetsintervju idag, wiho!
Sen har jag köpt ett par asballa örhängen för 20 spänn, wiho!
Framtiden är dock fortfarande livsfarlig, wiho!
 
 
 

KEEP THAT CRAZY SOUL

Kategori: Allmänt häftigt

 

Trying to be cool and cold

Kategori: Allmänt häftigt

 
Har haft den konstigaste, jobbigaste, skönaste och mest värdefulla dag på länge.
Jag har ingen aning än vad allt det här kommer ge mig i slutändan. Vet inte slutet på sagan.
Men jag känner mig så jävla glad för allt ändå, jag ser mig själv lyckas!
 
 

The deep blue sea want's me

Kategori: Allmänt häftigt

Just nu renoverar jag. Nej inte i lägenheten utan i mig, och i min hjärna. 
Därför är min blogg inte den bästa just nu. 
 
 

Never ever

Kategori: Allmänt häftigt

 
Känns som jag är inuti en tornado. Flyger omkring där inne. När den slutar snurra så faller jag till marken och bryter alla ben i kroppen. Men jag klarar mig.
 
Annars då?
Jorå om jag hade en bil hade den säkert gått bra.
Träningen är som den brukar efter en utgång med alkohol och ciggaretter.
Med brist på annat så får ni här tre matbilder, pössssipöss
 
 
Stekt banan, äpple, blåbär och hallon. Med kvarg = mumms!
 
Laxdax
 
 
 
 

My heart is refusing me

Kategori: Jasmin

 

It's disgusting what dreams can do to you

Kategori: Allmänt häftigt

En kvällens face-bild från i fredags innan utgång. En rolig kväll, en viktig kväll, en sån kväll jag aldrig kommer glömma. Och snart är det julafton, förstår ni?
 

FOGGY DEW

Kategori: Allmänt häftigt

Ikväll är ett undantag och jag kör all in, alkohol och ciggaretter, yes ma'am!
Blev ingen halloween för mig i år heller, så jag hoppas väl på nästa, för jag älskar att klä ut mig!
Sitter här ensam, dricker kaffe och funderar lite vad jag ska ha på mig ikväll När man går ut så sällan som jag vill man ju känna sig extra "uppiffad" haha hatar det ordet!
 
Sen imorgon blir det bakismys med min älskade man, min älskade Emil som ligger och pussar på mig varje morgon innan han åker till jobbet, som alltid stöttar mig i allt, som är en av de ärligaste personer jag känner!
Jag älskar honom som en tok!
 
 
Jag som liten skrutt. Kanske ska köra på samma look ikväll?