removeclothes

You talking to me?

Kategori: Allmänt häftigt

Vad roligt att någon börjat kommentera elaka saker här på bloggen! Betyder ju att jag har en beundrare!
Såhär "ful" är jag, hur ful är du?
 
 

Nothing like Spain

Kategori: Allmänt häftigt

Har min specialgröt och Harry Potter cravings just nu. Kanske för att jag såg en bild på båda två. Ligger och steker på baksidan i 27 graders hetta med mat på G. Är långledig snart också, då blir det massor med Madridäventyr. Igår skypa jag lite med Karin och som vanligt med mamma. Saknar er, men kom hit!
Trots mina cravings så är jag absolut inte sugen på att åka hem! 

VAMOS

Kategori: Allmänt häftigt

 
HEJ!
 
Jag har det faktiskt helt underbart här i Spanien! Blir mer kär för var dag som går.
Har besökt Madrid och igår blev det min första fotbollsmatch, Real Madrid!
Kommer nog åka in till Madrid i veckan också, själv och kolla runt lite.
I helgen blir det lite party i Madrid med min nya skånska kompis också troligtvis!
Åh, ni anar inte va fint och gott allt är här! Kom hit mina käraste från Sverige och bo här med mig!
VAMOS VAMOS!
 
 
 

Ingen nära, nära

Kategori: Allmänt häftigt

En lite jobbigare dag. Hemlängtan igen. Vill ha någon mysig att hänga med. Känner mig ensam. Vill sova med nån. Kramas och pussas.
Igår var jag på det största shoppingcentret någonsin alltså, med Primarkt och allt. Mataffärerna får mig att aldrig mer vilja gå in i en svensk mataffär. Igår var jag in i en mataffär lika stor som hela valbo köpcentrum!
Jag tittade på ALLT!
Kulturkrockar har jag gått om men problemet är att ingen fattar att jag är från ett annat land haha..
Dumma mörka hår! När jag var blond skrek alla "BONITA" efter än, men nu ser dom bara en spansk brutta gå förbi om de inte kollar lite extra i facet.
Men men, kanske lika bra antar jag!
Snart är det middag för mig och Javi, han ska bara bajsa klart!
 
 
Blond? NJA NEJ TACK!
 
 
 

SIMPLY

Kategori: Allmänt häftigt

 
Jag kan säga att just nu hör jag bara spanska och engelska i mitt huvud. Har nog aldrig vart utan svenskan helt och hållet såhär länge förr. Tänk sen efter tre månader!! Fast förhoppningsvis träffar jag kanske nån svensk kompis!
Idag var en underbar dag, trots regn. Har klickat med familjen ordentligt och pojken min verkar gilla mig starkt!
Var på vift för första gången själv och lyckades ta mig till ett shoppincenter och hem utan att gå vilse.
Dom har sockerfri choklad i massa olika sorter, I'm in heaven!
Imorgon tar jag Javier till skolan för första gången, sen ska jag köpa gymkort och gå till språkskolan.
Buenos noches!
 
 
 
 

Madre mia

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hej! Igår kändes allt knäppt i detta spanska hus, med familjen, alla vanor osv. Idag känns det bättre men jag tror allt blir ännu bättre när det hela har börjat mer. Skolan börjar på tisdag så då ska jag åka med Javier till skolan för första gången och sen ska jag själv upptäcka stan, köpa gymkort och gå till en skola för att lära mig bättre spanska! Min familj är jättebra, men jag har fått höra att det är svårt att hitta en bra familj i Spanien. Tydligen tuffast att vara au pair här. Men min familj är chill, just nu sitter jag på mitt rum medans dom är nere, tror inte dom förväntar sig att jag ska vara med dom hela tiden. Dock känner jag nästan redan nu att jag måste sluta underskatta Sveige, för Sverige är fan fin och bäst. Jag vet inte vad det är med mig men jag saknar min mamma så jävla mycket! Jag känner att jag missar så mycket hemma. Min familj är mitt allt, så det känns jobbigt faktiskt! Men samtidigt så måste jag lära mig att kunna skiljas från dom en längre tid och vara ensam och övergiven haha, faktiskt, jag har svårt för de.
SAKNAR ER FÖR ALLTID HELT ENKELT!
 
 
 

Hejdå lovers 2

Kategori: Allmänt häftigt

Ja nu sitter jag på tåget! Det vart ett jobbigt men fint hejdå av min syster och mamma på stationen. Dom är ju mina bästa vänner, två starka och färgstarka kvinnor jag aldrig någonsin vill leva utan. Längtar till jag kommer hem och får se hur de strålar om dom! Det har ju alltid varit vi.
Just nu håller jag på att kissa på mig men vågar inte lämna mina väskor och bemöta alla fullisar längre bort. Så jag får knipa och käka min torkade frukt, och skriva det här. Bilden på mig och syrran tog mamma på oss idag när vi åt på Östernspärla, hon grät redan där min underbara ♥ 
Jag har ingen aning vad som kommer hända i Spanien. Förväntar mig faktiskt ingenting förutom sol. Jag kanske träffar en Alejandro och börjar odla apelsiner. Eller så kommer jag hem i juli och lämnar aldrig mer Sverige. En sak vet jag. Jag är stolt över mig själv, att jag ger mig in i något så nytt som detta, helt själv och med huvudet högt. Jag är väldigt glad över att vara jag just nu, föralltid.

Hejdå lovers

Kategori: Allmänt häftigt

Om en timme sitter jag på tåget mot Arlanda och mitt hittills livs största äventyr. Det pirrar inte i magen än men kommer väl spy av nervositet på planet antar jag. Hola la familia! Jag heter Jasmin, ni kan kalla mig Jasse. Nä fy va läskigt. Ibland undrar jag varför jag gör sånthär mot mig själv? Men jag vet svaret. För att växa såklart!
Jag är en spontan och nyfiken jävel. Älskar min familj och mina vänner otroligt. Tack för ert stöd!

Sådan man sån man är han

Kategori: Allmänt häftigt

 

Med hela mitt hjärta

Kategori: Allmänt häftigt

 
 Lite småsjuk men försöker vara stark! Granskar mina småsyskon från topp till tå och älskar varje  mm av dom. Jag hatar att lämna dom! Men man lever bara en gång och man måste följa sina drömmar. Jag har skrivit ett brev som de ska få öppna varje lördag med lite godis i tills jag kommer hem. Dom får inte glömma mig liksom! 
Nu ska jag mysa med smoothi och ingefärste!

Do not

Kategori: Allmänt häftigt

En lång helg med mycket gemenskap. Men nu måste jag fokusera på min familj och mig själv innan jag åker. Jag kommer längta ihjäl mig efter mina syskon!!!!! Har blivit och blir många hejdån. Vissa jobbigare än andra. Men jag är snart hemma. Brunare, spansktalande och med ett jävligt bra självförtroende! 

when the time is right

Kategori: Allmänt häftigt

Att vara ärlig är faktiskt svårare än vad man föreställer sig. Att vara ärlig mot sig själv och sen mot andra. Att våga säga nej, gå sin egen väg och lämna människor som man egentligen inte behöver eller vill umgås med bakom sig. Som inte ger en det man förkänar. Varför fortsätta vara med människor som inte kompletterar dig, utan som tar din energi ifrån dig, ditt liv? Jag förstår inte varför jag som är så smart inte är mer ärlig? Nu ska jag börja vara de.

Killed your Rock 'N Roll

Kategori: Allmänt häftigt

 
 

Speak to me

Kategori: Allmänt häftigt

 
En riktigt rolig och annorlunda helg full med galna modemänniskor!
Sveriges frisörkryssning med kända märken som L'Oréal ochTendenz AB. Och dom jag gick för, IDhair, visade sina skapelser på oss modeller. Modeller fanns det alltså gott om i alla dess former och färger. Knivmicke och hans tjej var modeller. Fick lite starstruck tills jag insåg hur jävla trash dom är. Blä.
Många modeller var blä.
MEN!
Blev väldigt inspirerad och nyfiken, en bra inblick i denna branch!
Sen är den också äckligt ytlig också med mycket äckligt folk...!
MEN jag tyckte det var hur kul som helst! Jag fick röda slingor i håret som dom tejpa fast, som jag äntligen fått ut ur håret! Men jag fick behålla dom så någon gång åker dom nog på igen, för det var fan snyggt!
Blev klippt på scenen inför 1500 pers. Tog enda tills jag kom hem för mig att verkligen lägga energi på hur jag egentligen såg ut efter klippningen och det röda borta. Jag som var livrädd för förändring i håret förr, gör nu någonting helt oväntat. Trodde aldrig jag skulle bli såhär mörkhårig i hela mitt liv. Men som tur är vart jag det!
 
OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR ÄR JAG SPANJORSKA!
 
 
 
 
 
 
 

Remember me

Kategori: Allmänt häftigt

 
Idag pekade dom på mig och sa att jag skulle bli svarthårig. Så då blev jag det.
Livrädd bland galna frisörer var det bara att vara öppen för allt.
Så nu sitter jag här med mitt fagra svarta hår och älskar det!
Imorgon drar vi på kryssningen och hjälp vad nervöst!
Verkar ganska seriöst detta och det kommer tydligen runt 1500 pers!
Sen får jag se Hoffmaestro, igen, för tredje gången, men dom är nice live!
Blir spännande, annorlunda och fashion!
 
 
 
 
 
 
 

Randoms for this night

Kategori: Allmänt häftigt

Min favvogoskisse! Yes ma'm Im a catlady och kommer alltid vara!
 
Sen är jag hulk också, men det visste ni redan.
 

BURN BABY BURN WITH ME

Kategori: Insperation

 
 
Min största stilförebild! Tungt enastående rå sexigt vacker skönhet med klass.
 
 
 
 
 
 
 

Under solen

Kategori: Allmänt häftigt

Titta va äcklig jag är. Nejdå men nu är det nyktert tills jag åker iväg. Ligger och tittar på en av mina favorit filmer. Har inte sett den på månader så nu är det dags! Den väcker mina skådis drömmar!
 
I helgen ska jag tydligen leka modell igen! Frisörkryssning sön-mån, med allt gratis, jo men visst!
 

Never fear

Kategori: Allmänt häftigt

Helt själv på gymmet i Bomhus. Nu har jag sagt hejdå till friskis för iaf tre månader. Om tre veckor bär det av så håller mig fit på detta väldigt grymma minigym. Helt sjukt mycket som händer just nu. Helt jävla sjukt. Jag som har svårt att ha mycket på spel lär verkligen koncentrera mig till fullo och avisa energibovar.
Men jag är så positiv och känner att spänningen stiger brutalt!