removeclothes

Hejhoppdjungelsnopp

Kategori: Allmänt häftigt

 
Nu bor jag i Umeå med en sköning till hyresvärd och på ett otroligt niceigt ställe!
Bor nästan mitt i smeten så här finner jag allt jag begär!
Imorgon börjar det, imorgon skriver jag in mig och sedan börjar insparken för fullt! Vad de nu innebär!??
Har noll förväntningar, både på imorgon och alla dessa år här. Jag vet att jag kommer ha det bästa åren här iaf!
Något jag också vet, är att jag kommer komma hem med en grövre dialekt. 
För det är nästan som att det känns i rösten redan nu, fast det kanske inte hörs, men känns. Haha.
Svårt att förklara.
 
Umeå Universitet. Arkeologer.
HERE I COME!
 

Only love

Kategori: Allmänt häftigt

 
Om cirka halvtimmen är jag i min nya stad! Är så spännd helt utan förväntningar. Har haft en underbar resa med sällskap av en urgullig tjej. Men nu är jag själv  och som sagt, snart framme! Har så mycket känslor. Ge mig en scen, sångröst och miljontals fans så kommer jag bjuda på det vackraste framträdandet i historien!

La flor más bella

Kategori: Allmänt häftigt

Plötsligt sitter jag här. Här i livet där jag är. För ett år sedan trodde jag aldrig det här. Inte i min vildaste fantasi. Och jag har en jävligt vild fantasi! För ett år sedan var jag blond, smal, trött, rädd, ensam, utnyttjad, instängd, avundsjuk och olycklig. Nu är jag äntligen den jag egentligen alltid varit. Jag är så stark nu och tycker jag är den vackraste blomman. På insidan och utsidan blommar jag. Imorgon sitter jag ensam med två enorma resväskor och två påsar fyllda med mina ägodelar på tåget mot Umeå. Att jag inte visste detta för tre veckor sen är ju galet. Men jag har aldrig varit så säker på ett äventyr faktiskt. Så säker på att jag vill. Sista måltiden idag hemma blev godaste på länge. Helt perfffff!!
Kokosmjölkbakad sötpotatis med lax och lite bladspenat. Så enkelt. Så jävla gott!

Coming for ya

Kategori: Jasmin

Hejdå alla haters och elaka människor jag varit i kontakt med. Ni har gjort mig illa. Du har gjort mig illa. Men jag vet att ni har mer ont än mig. För jag är en fin och ren själ. För jag är på väg. För jag har varken lurat eller bedragit någon sedan begynnelsen. Har bara varit jag och av er blivit straffad. Det lilla jag gav er ska ni vara tacksamma för, för ni var uppenbarligen inte värda någonsting alls. Du, det är mest dig jag vill anklaga. Du som lovade mig något heligt och fick mig att falla, men som aldrig kom tillbaka, utan blev en främmling och såg mig förfalla. Vem är du? Hejdå ni som var mina vänner. Hejdå du som är min bästa. Ni som aldrig kommer förstå. Ni som lever med bitterhet och avundsjuka. Fortsätt tyck synd om er själva, precis som jag en gång gjorde. Eller sluta med det för att äntligen börja leva på riktigt. I work and you party. Men mina resultat ger mig ett oändligt långt party. Vad ger erat liv er? Er förlåter jag för att jag vet att ni är drogade med bitter medicin. Självmedicinerade zombies. Men låt mig gå och nämn aldrig mer mitt namn. Låt mig bara ha försvunnit ur era klagosamma samtal. Hejdå alla människor jag tycker om och älskar. Ni som får mig att skratta och skrattar med mig. Ni som ger mig min frihet och min balans. Ni som ger mig ärligheten i varje situation. Er kommer jag aldrig att förlora. Ni vet vart jag finns. Jag vet vart ni finns. Ni är min armé, mina solstrålar i mörkret, mina ledhundar under blinda dagar. Som en eld brinner kärleken inom mig, med stort utrymme för mer. Så enkelt och fint är det.
 
Umeå, på fredag, I'm coming for ya!
 
 
 

Never be afraid of falling in love

Kategori: Allmänt häftigt

Hitta en tavla som jag målade när jag var 14 år till min gammelmorfar strax innan han gick bort. Micke heter tavlan, eftersom att han en gång hade en räv vid namn Micke som husdjur, uppe i dom Norrländska skogarna.
Nu är det gymmet som gäller för mig men först måste jag bara säga, fyfan, jag mamma och syrran satt och storgrät i kör igår kväll åt en så jävla fantastisk film!
Många har nog redan sett den, men jag måste bara nämna den för den gick rakt in i mitt hjärta. Alla borde se den! I denna ytliga värld av så mycket måsten, måste alla se den! Kääärleeeeek asså..!
 

Måndagsyra

Kategori: Allmänt häftigt

Efter obalans i mina matvanor har jag nu börjat ordna upp allt och känner mig redan renare. Ska äta helt gluten och laktosfritt hädanefter. Något jag alltid har hemma är havremjölk, fruktansvärt nyttigt och gott! 
Trots allt som händer just nu är det viktigt att motionera och äta bra. På fredag flyttar jag nog hemifrån för sista gången. Upp till alla härliga norrlänningar! Nervöst, läskigt, känslosamt men jävligt kul och spännande!

Kiss of sadness

Kategori: Allmänt häftigt

Nu är sommaren slut och bitter bitande kyla närmar sig.  Känns helt okej för mig faktiskt. Jag är ju ingen vintermänniska alls dock. Men lite höst går bra. Har ju faktiskt haft två månader längre sommar än alla i Sverige också så jag är nöjd på sätt och vis.
Igår hade jag hund, film och bj mys hemma hos Sofie med syrran. Idag ska jag packa och få ordning inför flytten nästa helg. En vecka kvar. Tills jag befinner mig i Umeå och får sova på ett golv som den student jag äntligen kommer att få vara. Plugga är verkligen inte min grej. Men att plugga tre eller fler år till arkeolog kan jag verkligen göra så gärna! Inget tråkigt med de alls! Jag kommer bli den snyggaste, coolaste, gulligaste och bästa arkeologen in history! Plus att jag kommer få resa och se allt jag vill se. Upptäcka allt på riktigt! Överlycklig! 

A whole lot of love

Kategori: Jasmin

Är du i ett förhållande?
Nej!
 
När var du senast i ett förhållande?
För 10 månader sen ungefär
 
Är du romantisk?
Jag hoppas och tror! Fast kanske inte "klassiskt romantisk".
 
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen?
Oj. Begär väl inte så mycket utan mer stora viktiga saker. Ärlig. Livserfaren = många bra egenskaper.
Charmig, gentleman, ej konflikträdd, barnslig, känslosam och äventyrlig är också riktigt riktigt plus i kanten! 

 

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän?
Intresserad gånger 1000, kärleksfull gånger 10000, påhittig, galen, ärlig, tillgiven, retsam och omtänksam.

 

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man har så jävla kul tillsammans. Ärlighet! Att man är ett team no matter what, och alltid tröstar och lyssnar.

 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Jaa många gånger!!

 

Hur många har du varit ihop med?
Ett riktigt förhållande på två år.

 

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Äsch svårt att välja. Har inget problem med nått av det. Singel tills någon tar mig med storm.

 

Är du en bra pojk/flickvän?
Jag kan med stolthet säga att jag är jävligt grym flickvän!

 

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
Nej. Kanske i nån sekund här och där men nej tack!!

 

Har du kvar någonting från dina gamla förhållande?
Nån sak kanske, i nån låda, och bilder på fb.

 

När du vill ha någon, vad gör du?
Jag gör inget speciellt, är mig själv och agerar automatiskt extra flörtigt!

 

Bästa raggningsrepliken?
Finns det någon bra? Jo nån kanske. Nån väldigt ärlig och finurligt retsam.

 

Hur skulle den perfekta dejten se ut?
Det kan jag inte föreställa mig. Återkommer när den inträffat istället!

 

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
Låtsaspappa och lillebror..? haha.

 

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
Slänga ut skiten. Må pissdåligt inkl allt. Må bra inkl allt. End of story.

 

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Jag har inga planer för sånt här! Det som händer händer. Aldrig funderat över detta.
Jag provar gärna. Jag slipper gärna.
 
Vad faller du för?
CHARM! Musiker.... allmänt talangfulla, kreativa och mystiska män. Även smarta och självständiga. Typer som slänger ur sig spontana klippska komplemanger och alltid är ärliga.
Utseendemässigt har jag ingen mall. Men tycks dras mer till långhåriga blonda. Gärna lite längre och med smakfulla läppar och intensiva ögon. Jag faller mer för drag en själva snyggheten hos pojkar.
 
Vad är det mest avtändande du vet?
Skrytsamhet. Hua. Utseendefixerade. Gubbiga typer utan bus i sig. Sånna som är livrädda för att ha seriösa och känslosamma samtal. Sånna som bara skämtar och fejkar.
 
Har du fått ditt hjärta krossat?
Yes på olika sätt.
 
Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Sånt som kan hända. Jag personligen tror inte det är en bra idé. Men alla är olika och alla situationer är olika. Jag tror att det liksom inte händer om allt känns äkta och riktigt jävliga bra. Svårt att förklara. Blir naturligt att man drar ut på spänningen tror jag.
 
Är kärlek allt i livet?
Nej. Men utan kärlek vore livet tråkigt och enligt mig inte värt att leva. Med kärlek lär vi oss nästan allt som är värt att veta som människa. Kärlek ger livet den krydda och berg och dalbana som enligt mig är sundast för alla.
Att få sig sitt livs kärlek är väl bland det finaste en människa kan få?

Jag måste finnas

Kategori: Jasmin

Jag är en fruktansvärt glad och lycklig tjej med så mycket kärlek och glädje att sprida. Jag älskar mig själv. Jag tycker att jag är jävligt snygg. 
Men jag har haft och har fortfarande en osund relation till mat och min kropp är inte riktigt min bästa vän. Under för många år har jag mobbat mitt utseende och jag är less på det. Det började på högstadiet då jag fick för mig att jag var så fruktansvärt ful att jag inte var värd nått eller någon. Då var kroppen inte nått jag fundera över dock, bara mina små bröst och finniga hud. På senare år förstod jag min skönhet men kroppen blev min största fiende. Idag kan man säga att jag är lite som en nykter alkoholist.  Jag har en ätstörning som ligger vilande men som finns med mig varje dag. Detta är något många förstår och många inte. Jag har än idag en osund relation till mat. Jag har svårt att hålla det på en bra nivå och minsta skavank får mig att må illa. Dock har jag ett starkt begär och sötsug. Jag unnar mig allt för ofta, allt för sällan. Men får alltid ångest. Att leva hälsosamt gör mig lycklig och att kunna trivas med min kropp. Jag har en kropp som verkligen inte är naturligt slimmad. Så är det. Jag har hatat detta och förstört mig själv. Det är jag inte värd. Jag är ju den viktigaste och finaste i mitt liv. Det är mitt liv! För mindre än ett år sedan var jag mycket smalare och vägde betydligt mindre. Men jag var otroligt olycklig med mig själv och mitt liv. Levde i ett osunt förhållande och varje dag fokuserade jag på hur jag skulle göra för att bli smalare, bli perfekt. Denna ständiga kamp om att bli snyggast. Ge min pojkvän något att visa upp. Visa alla jävlar hur fucking snygg jag blivit! Denna ständiga kamp om att få visa vad jag lyckats med, denna ständiga kamp om bekreftelse. Idag vill jag ibland bara riva sönder alla kläder jag inte får på mig längre. Storlek XS som jag hade då funkar inte längre. Vilket gör mig från vettet olycklig ibland. Men varför? Trots dessa demoner i skallen är jag ändå väldigt stolt över vilka resor jag klarat av. Mååånga långa resor. Jag har mer muskler nu, jag har vågat gå upp från solandet på stranden och lekt med mina småsyskon. Men jag behöver bara finna balansen nu. Med kosten speciellt och inte äta med mina känslor. Radera mat från hjärnan som nu tar upp mer än 50 procent. Bullemi är inte att leka med. Men livet och hälsa är. Bullemi är inte hälsa. Det är en psykisk sjukdom jag har och får leva med. Men jag tänker fan inte låta den ta över mitt liv nå mer!
Och så sant som det är sagt. Klyschigt värre. Det är insidan som räknas. Det är den som är sexig!! 
Och nej jag skäms inte över detta. Detta är vanligare än vad många tror. Varför ska inte man kunna dela med sig av sånt här? Andra gör det, jag gör det. Det får mig att må bra. Jag inspirerar andra vilket får andra atr må bra. Detta är min sanning och jag står för den. Varsegod.

when you invest in love, you invest in life

Kategori: Allmänt häftigt

Idag har jag kört stenhårt konditionspass och hjälpt mamma massor i trädgården. Känns bra! Äter vita vindruvor nu och snart ska jag göra min bananglass.
Imorrn blir minst lika mycket. Har mycket att fixa och förbereda!!!!! Snart börjar äventyret i Norrland!

Break free

Kategori: Allmänt häftigt

Äntligen kan jag fokusera på min framtida flytt och utbildning! Jag ska flytta till Umeå och studera arkeologi i tre år på universitetet!  Som en kärlekspil i hjärtat blev jag skjuten med detta besked för bara en vecka sedan. Är så redo och peppad! 
Här sitter jag i soffan med min bästis till syrra och bara är allmänt överlycklig! Pussssss livet!
 
 
 

Black panter

Kategori: Allmänt häftigt

Önskar jag fick en paus. Men det får jag inte. Allt händer på samma gång här och nu. Ibland händer inget i livet och ibland allt. Jag hinner knappt ta hand om mig själv. Jag förstår varför folk köper en påse chips och lägger sig framför soffan varje dag efter ett jobb som tar all energi. Jag förstår er. Men jag skulle aldrig göra det till mitt liv. Jag har så jävla in i helvete tur som snart, väldigt snart.. kommer få börja med någonting jag verkligen vill. Inget måste. Bara vill.  

Vi möttes i en dagdröm

Kategori: Allmänt häftigt

"Your naked body should only belong to those who fall in love with your naked soul"
 
- Charlie Chaplin 
 
 
Jag funderar seriöst på att byta efternamn. Jag är ingen forsenbergare i hjärtat och jag vill ha något eget och unikt. Men vad ska jag heta?

Pesto

Kategori: Träning och kost

Jag har som alla andra "smakperioder" då man under en viss tid blir tokig i maträtter, kryddor, konsistenser osv..
Nu är pesto min drog. Har det på allt. Även i salladen.
Men mina nyttiga pasta med pesto är favorit.
 

Wildflowerpower

Kategori: Allmänt häftigt

Är helt jävla slut i skallen efter dessa dagar av enorm tankekaos. Men jag är lyckligare än någonsin! Helt jävla seriöst! Igår fick jag ett jobb i Stockholm. Skit i Stockholm brorsan, jag har bättre planer! 
Tre bilder.
Jag idag på gymmet efter ett rätt ok pass.
Jag påväg hem från Stockholm.
Sushi som jag unna mig i Stockholm.
Skit i Stockholm syrran jag har bättre planer!
WAAAAHAHWAJOVAWAWAAHAKUNAMATATA
 

Dance all over

Kategori: Allmänt häftigt

Sitter på ett snabbtåg påväg till Stockholm.
Tror inte en jävel inte har mobil eller dator framme.
Jag är ju uppenbarligen inte bättre, trots att jag faktiskt har Alex Schulman här i mitt knä också. Boken alltså!
Jag glömde min matlåda hemma med salladen jag så fint gjorde i ordning. Sån är jag! Men vad ska jag göra i Stockholm? Jo precis det jag numera är ganska bra på.
Läs ovanstående text! 
 
Ps. Ni får ignorera mitt fula face på bilden, men ni får självklart titta också.

Me and my sistah

Kategori: Allmänt häftigt

Felicia, min syster och bästa vän! Älskar henne så!
Vi är otroligt olika men ack så lika. Samma humor och lika skratt! Hon berömmer mig och skäller på mig. Precis som det ska vara. Min ärligaste vän helt enkelt! Tänk vilken tur jag har som får ha henne med mig hela livet. Puss på dig fisen!

Corazon

Kategori: Allmänt häftigt

Haha, min första dag i Spanien kändes sådär. Sen vart ju allt underbart! 
Jag saknar Madrid och Javier nå otroligt ibland, typ nu!
Här har ni några icke publicerade bilder!
 
 
 

Det är Robin Hood jag vill ha

Kategori: Allmänt häftigt

Love me like a fox!

Hunter

Kategori: Allmänt häftigt

En oldie på mig.
Eller ja en fem månaders oldie kanske.
Just nu vänner och ovänner befinner jag mig i en period i livet där allt står på spel och jag behöver vara lika listig som räven. Jag är ju en räv i själen så det blir nog inga problem. Men räven behöver koncentration för att fånga sina byten. Så nu är det dags för de. Dags för jakt.

Like a boss

Kategori: Allmänt häftigt

Är barnvakt like a boss. Snart kommer Felicia hem och då är vi hela syskonskaran samlad utan päron! På måndag börjar jag mitt nya jobb och om elva dagar flyttar jag hemifrån, igen. Känns bra, jag mår bra!