removeclothes

I could start drinking about you

Kategori: Allmänt häftigt

 
Då var detden sista dagen på detta fantastiska år. Men jag ser det inte som någon barriär mellan det nya, ingen nystart utan mer fortsättning av det som är. Är bjuden på nyårsfesterier men mycket alkohol blir det inte för min del denna gång. Men kul som fan ska det bli! Igår lunchade jag rätt spontant med Hanna och snackade minnen och funderingar. Träffa även på gamla trevliga kollegan Jenny! Väldigt trevligt!
Snart kommer Sofie hit och inviger festligheterna med mig och syrran!
Gott nytt år mina vänner!

BOYS Bathroom AND A HAPPY NEW YEAR

Kategori: Jasmin

 
 
En instagram bild från juldagen hemma hos Olle. Ett halvkasst intryck av mina nya tattoo får ni se här också, den är givetvis helt otroligt grym i verkligheten. Den är dock inte alls klar, det är bara konturerna som gjorts.
Det är en räv och en skunk som är kära, formade som ett hjärta med tisstlar lite runt omkring sig. 
Jag tänke först ha två rävar och inga tisstlar. Men detta som blev är orginalet och in i det sista kom jag på hur jävla mycket vackrare känsla jag fick av att det är två olika djur som blivit kära. Tisstlarna är det taggiga och jobbiga i livet. Men äkta kärleken överlever ändå. En räv behöver inte bli kär i en räv. En räv kan bli kär i en skunk. En skunk, trots deras ryckte. Man kan vara så olika men ack så lika varann. Kärlek är starkare än både fördommar, ideal och tisstlar. 
Bättre bild kommer, I promise.
 
Här är jag från i somras! Jag va så himla brun! Helt underbart men ack så skadligt egentligen. Min hud tål hur mycket sol som helst verkar det som. Tänk nästa sommar! Nej jag kan inte tänka eller föreställa mig alls. Jag har ingen aning vad jag gör eller vart jag är i sommar. Gävle? Umeå? Nån annanstans? Säsongsjobb? Grävningar? Det känns så bra att inte veta eller inte bry sig så himla mycket. Jag är som alltid öppet för allt.
Nu var det förresten typ precis ett år sedan jag blev mörkhårig, det var faktiskt ett stort steg för mig och med det kom en stor förändring i mig. Ett nytt kapitelm började och en ny look behövdes. Så det genomfördes och fastnade. På onsdag är det nyårsafton och jag har aldrig känt mig så obrydd. Jag känner att mitt 2014 varit så fullsmockat, intressant, svårt, roligt, viktigt, kärleksfullt, socialt, spännande och lärorikt så inget känns ångestfyllt med ett nytt år. Detta år var mitt år på riktigt. Jag kommer alltid minnas detta år lite extra, extra  speciellt. Det tror jag. Det var bara ett sånt år. Ja, det får redan bli ett nytt år. Ja absolut! Detta år har jag lärt mig att min magkänsla är min bästa kompass här i livet. Med hjälp av den har jag åstakommit mycket rätta men svåra beslut. Med den har mitt liv blivit mitt och helt underbart spännande på rätt väg. Tack Jasmin, du har gett dig själv en mycket bättre nutid och spännande framtid. Du har träffat många nya vackra bekantskaper, inklusive dig själv. Det är helt underbart! Livet är de, om man verkligen vill de.
 
 
 

But in my heart it was so real

Kategori: Allmänt häftigt

 
 Ohej efter julen. Haft det fantastiskt! Men efter juldagens bravader blir det ännu mer att lyssna på de inre. Nu hela tiden förändras man och fattar saker. Jag glömmer bort att jag bara är 21 år och faktiskt inte alls så erfaren och smart som jag vill vara. Det är omöjligt. Men jag är tillräckligt smart, smartare än många för att vara medveten om vad jag klarar av och borde göra, dock dum nog att göra onödiga, halvt dumma saker ändå. Imorgon tänker jag titta lite på hemtentan och rensa lite i själen. Försöka träna lite hemmaträning trots min tillfälliga skada i foten (har överansträngt den) för att få lite endorfiner upp i hjärnan. Nu ska jag sova, godernatt
 
Jag och lillsyrran i torsdags, de roliga är att jag ser ut att vara lillen hon tar med sig ut på krogen typ för första gången haha, otroligt olika är vi. Men ack så lika!

If you are ready

Kategori: Allmänt häftigt

Det är helt underbart att vara hemma i fina Gävle med min underbara familj. Idag har jag gjort grunden till min tatuering! Men den är för avancerad för att bli klar denna gång tyvärr, ska ju nämligen ha färg! Trodde jag aldrig men så blir det. Jag är så jävla nöjd, helt sinnes va grym den är! Och denna bestämde jag mig för igår haha! Men som sagt magkänslan mina vänner..magkänslan. Bild får bli sen. Vill ha julafton nuuu och juldag. Blir förfest på juldagen med älskade sis hos Olle tsm med co, har inte vart ut på mer än en månad, naajsis!! 

Ni fattas mig

Kategori: Allmänt häftigt

Trots min talang för att sätta ord på mina känslor kan jag inte beskriva tillräckligt bra för er hur jag känner inombords när jag tänker på min familj. Mina syskon är... det mest värdefulla jag har.Det gör så ont i mig att de minsta kanske inte riktigt förstår varför jag flänger runt överallt och inte bara är hemma! Men ändå känns det som dom förstår mer nu, än när jag bodde i Spanien. Jag märker de, dom stöttar mig på sitt vis! Bara hela dagen imorgon här, sen nästa dag en jävligt lång bussresa hem till mina älsklingar! Längtar så det sviiiiinder!
 
 
 

Självklart?

Kategori: Allmänt häftigt

 
Ja det är väldigt självklart. Här har ni exempel på varför jag inte ska vara blond. Jag försvinner, suddas ut.
Både Megan och Katy är naturligt mörkblonda men framhäver sin sitt ansikte, ögon och hela sin kvinnliga skönhet med mörkt. Dom är grymt mycket finare med mörkt! Så tycker jag det är för mig också, det är jättefint med blont hår, men jag känner mig mer som en mörkhårig och tycker det är betydligt finare på mig eftersom de framhöver mitt ansikte och mina ögon. 
 

It's alright, I don't listen this time

Kategori: Jasmin

En man lärde mig en gång att vara tacksam. 
Han plockade isär min rustning bit för bit, jag stod där helt naken framför världen.
Jag blottade min sårbarhet och ni attakerade mig som vargar. 
Men jag är en räv och vill inte gnaga sönder andra.
Jag vill äta och svälta.
Ni bjöd mig in i flocken, och jag var tacksam.
Därefter kom regler och begränsningar.
Ni bet mig, slet i mig.
Jag är en räv, och tillslut bet jag tillbaka och sprang därifrån.
Och ni kommer aldrig att förlåta mig.
 
 
 
 
Hade en jättemysig kväll med Ida igår, vi åt sushi, prommenerade och pratade massor.
Idag blir det föreläsning och träning med klassisar. Blir faktiskt attakerad nu på morgonen, men står lika stark och självsäker ändå. Tänk vad förviridet människor kan få till saker, jag kan inte låta bli att bli chockad, men that's life, chocken kommer aldrig försvinna kanske. Men det är okej, så länge jag inte lägger mer än någon minut på att bli chockad. Mitt liv blir inte påverkat, och jag känner inget hat, det är mer sorgligt.
MEN, nog om sånt! Jag är så pepp på framtiden! Here we go, here I come! 
 
 
 
 

HATERS AND LOVERS

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hahah, lägger upp denna för jag är så söt, go och filurig. Det här är jag i ett nötskal. Det här är jag, Jasmin, konstnären och filosofen bakom denna blogg! 
 

Speed up

Kategori: Allmänt häftigt

Lite lovely pics.
Jaha, då vaknar jag upp med en kontaktlins mindre. Och jag har inga nya, KUL!
Halvblind typ en vecka, blir inte soft.
Är inte speciellt rik, men ska ändå åka ner senare och äta sushi med Ida, behöver det!
Om en vecka ligger jag i brutala smärtor under nålen. Jag har bestämt att tatueringen kommer sitta på insidan av överarmen, likt Rita Oras. Hört att det gör jävligt ont där? Men jag tänker ha tatueringen där jag helst vill ha den, får bara göra det, bita ihop. Jag ska ju förhoppningsvis föda barn en vacker dag så lika bra att tänja på smärtgränserna! Och jag kommer va grymt nöjd efteråt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the lussekatt

Kategori: Allmänt häftigt

 
Om en vecka är jag påväg hem till Gävle, blir helt underbart! Få ge bort julklappar, mysa, parta lite och träffa gosisar! Och tatuering, jisses!
Jag klarade förresten min andra och sista salstenta! Nu blir det som tur är bara hemtentor fortsättnigsvis, vilket är min starkare sida.Vi har börjat med laborationer och det har gett mig en kick jag behövde. Är verkligen så glad för att jag följde min magkänsla och hoppade på detta. Minns det så väl, fem minuter innan jag skulle in på en intervju i Stockholm såg jag att jag hade kommit in på arkeologiprogrammet. Jag fick jobbet, men jag valde att inte åka tillbaka. För jag ville bara bli arkeolog, det var som att bli träffad av en kärlekspil. Allt är menat!
 
Denna helgen valde jag att handla julklappar, träna och bara vara med mig själv. Underbart! Snart ska jag iväg och träna kondition och simma lite. Hoppas eran helg är fin, här kommer lite tips på hur du kan bli både inspirerad och uppmuntrad i denna mörkaste tid. Fin musik av min idol och lite annat!
 
 
 
Väldigt sevärt och viktigt!
 
 
 

I was only a disturbance in your fear

Kategori: Allmänt häftigt

 
SNART!

I am my best friend

Kategori: Allmänt häftigt

En väldigt trevlig kväll hos mig igår med nio stycken arkeologer som blev ett härligt kock-team. Pizza och spel med mycket skratt! Tacktacktack
 
 
Idag fyller min älskade lillesyrra 11 år och jag skulle göra allt för att få mysa med henne hela dagen. Men jag får vänta tills den 20e, då ska jag umgås med dom finaste jag vet. Längtar ihjäl mig!!! Nu kaffe sen off to the gym med Daniel och köra mitt 7e pass för denna vecka! 
 

SHE KNOW

Kategori: Allmänt häftigt

 
Tycker dessa tre kvinnorna är så skönt badass! Speciellt Scarlett. Älskar dom som skådisar, men även deras peronliga stories, peronligheter och feeling. Jag beundrar och har sånna här kvinnliga, sexiga, starka, målmedvetna, utstickande, humoristiska, smarta, kreativa och jordnära kvinnor med perfekt klass, som mina förebilder. Jag hoppas och tror att jag får vara en sådan förebild för åtminstonde mina barn en vacker dag!
 
Imorgon kommer en hel bunt med sötisar hem till mig för matlagningskväll! Blir intressant och kul, tur att vi har en slaffsig kock ibland oss, och inte bara en massa fin puttsande arkeologer. SKÄMT OCH SIDO! Det kommer bli grymt! Puss, och snart godnatt. Jag drack kaffe halv tolv så, snart kanske.
 

No sleeping wintertime

Kategori: Jasmin

Jag ser ju er mina läsare, jag ser ju att ni finns där varje dag. Men det skulle vara roligt om någon oblyg ville kommentera någon gång. Jag skriver ju ändå rätt ofta om ganska seriösa och intressanta saker tycker jag personligen. Jag tycker sådan är mer intressant att disskutera på bloggar än varför man just valde den lite mer udda färgen på tunikan som mer än hälften av sveriges kvinnor har. Eller vilka 10 bikinis man köpt till sin Dubai resa på sju dagar. Nä jag gillar en släng av de ytliga, men mest äkta råa grejer. Därför delar jag inte bara med mig av mina happy-days och coolaste händelser. Dels för att jag suger på att ta kort när jag har roligt faktiskt haha, när jag är uttråkad eller råkar ha mobilen väldigt till hands så blir det lite, men annars nä. Nästan aldrig vid sociala tillfällen, dumt nog! 
 
I alla fall. Här sitter jag med mitt nästan obligatoriska granatäpple och varvar indianmusik med Mozart på alldeles för låg volym egentligen, men är man inneboende så är man.
Det är en grej som har ekat i mitt huvud sen jag var liten. Att jag kan och har något vackert som jag kommer dela med mig till offentligehten. Jag tror det fortfarande. Nu står det skrivet. Jag är öppen för förändringar, jag vet inte vad jag vill göra i mitt liv, men jag vet vad jag gillar. Och jag vet att kärlek är det viktigaste av allt. Jag tror att mycket är menat. Även alla fel i vardagen. Mycket fel har lett mig till rätt, så då får jag en "AAAHA" upplevelse. Men jag tror också man kan gå emot det som är menat, då känns det i magen. Man svek magkänslan helt enkelt. Ofta handlar det om personer man gått miste om att fördjupa sin relaton med, ta kontakt med eller att avsluta relationer. Ibland tar det lång tid innan man tror på magkänslan, för den stämmer inte överens med samhällets bild, eller andra människors bild. Man lyssnar ibland för mycket och känner inte. Jag tror att det är dumt att säga att man måste lyssna på vad andra tycker också. I ett fall är de intet de. Det är när man har förlorat sin egna känsla och man tappat bort sig själv. Jag har varit med om det. Och jag är otroligt tacksam för den hjälpen jag fick då. Dom bekräftade min magkänsla som jag blandade ihop med annat, och då lös allt upp som en klar sol för mig. Jag har svårt för att förstå min magkänsla, men jag har senaste året blivit otroligt mycket mer vän med mig själv och då kommer förståelsen och det inre ropet sakta men säkert av sig själv. 

Play with me like a child

Kategori: Allmänt häftigt

Första december och stämningen är fin. I helgen vart det julpyntat och så blev jag bjuden på typ den godaste lussebulle jag ätit. Med nyttig bananglass till!
Min hjärna är helt utmattad av allt plugg och min kropp skriker efter utmattning. Äntligen är jag frisk nog att ge min kropp utmaningar på gymmet igen. Så kör ett kvällspass och rensar hjärnan lite för imorrn är de full fokus igen, tenta nr 3! 
Igår var det kattens dag, saknar denna mystiska underbara varelse, puss på blixten som ligger hemma och jäser i Gävle