removeclothes

Yxa som yxa

Kategori: Allmänt häftigt

Såhär ser mina jogging/promenader ut på eftermiddagarna. Helt okej! Imorgon är min första salstenta och jag försöker få in alla tusen saker man ska kunna i skallen . Men bara de intressanta tycks fastna, som vanligt. De får gå som de går!  Sen är det något mycket roligare imorgon också, halloween-party! 
Och jag ska vara en glittrig unicorn babe! Jag lovar att de kommer bli mycket coolare än vad de låter. Jag kan mina kreativa grejer. Så jag vill bara ha tentan avklarad imorgon så jag kan gå hem och börja min förvandling till hästkvinna! Seee yaaa!!

Never stop investing

Kategori: Jasmin

 
Våra hjärnor innehåller miljontals minnen från vårat förflutna. Minnen som är lyckliga men också tragiska.
Jag har hört många personer säga "usch det där vill jag inte tänka på, det där vill jag bara glömma, radera ur mitt minne". Mitt råd till dessa personer är att istället gå igenom alla jobbiga minnen ordentligt. Dyk in i de mest känslosamma och äckliga minnen du har. Och acceptera dom. Sluta hata, sluta ångra. Jag har verkligen blivit utsatt av peronlighets-skurkar hela mitt liv, som förvrängt min personlighet och självkänsla. Personer har verkligen sabbat mig. Och jag har på så vis förvrängt mig själv. Men jag har med hjälp av att acceptera det kunnat gått vidare starkare än innan. Jag har turen att ha en engagerad mamma som hjälpt mig på vägen.
Men samtidigt är fighten mest innom mig själv och det är upp till mig att ge upp, eller inte. 
Jag kan bara säga att använd era minnen. Det är ju erat största material till att bli starkare och finare som människor. Och sluta aldrig investera i kärlek och drömmar. Det tänker inte jag göra trots motgångar i båda. Jag har ju bara det här livet, så gör ingen stor grej av för mycket saker. Investera mera!
Jag mår skitbra idag. Det finns saker jag önskar var annorlunda, men ingenting med mig själv egentligen. Jag vill bli mer vältränad det är väl det, och utvecklas som människa på olika plan bara. Men i övrigt är jag förjävla glad över allt jag tagit mig igenom och hur det resulterar sig i min peronlighet och erfarenhet. Jag anser mig vara en smart men också naiv person. Jag vill väldigt mycket, och försöker oftast in i det sista. Vilket inte alltid är positivt för mig själv. Men jag kan se på mig själv, jag känner mig själv väldigt bra måste jag säga. Jag gör sällan saker jag inte vill, och ofta saker som utmanar och skrämmer mig. That's the key. Kankse, jag vet inte. Alla har vi olika nycklar till saker. Men jag tror det jag nyss skrivit, är en ganska allmän nyckel du borde pröva!
Puss och kram!
Jag i Spanien. Tar astöntiga selfies, va mer töntig! Det är bra för själen!
 

Well, I will learn to be peaceful but I keep my knife at my side

Kategori: Allmänt häftigt

 
God förmiddag säger jag som varit vaken i 3 timmar redan.
Jag kan informera om att jag sitter här super fräsch med nyfärgat hår och lyssnar på Whitney Houston, känner mig som lilla Jasmin! Jag har spenderat många timmar mimandes framför spegeln till hennes låtar juu!
Jag har bokat resa hem till Gävle över julen också! Så har jag bokat tatueringstid hemma i Gävle hos samma kille som gjorde min första tattoo! Är superglad! Kommer bli min största tatuering hittills, men vad det är för vacker skapelse får ni se sen on my skin!
 

Inner voice

Kategori: Jasmin

 
Nu har jag snart bott här i två månader. Jag bodde i Spanien i tre. Men Spanien kändes som en evighet, här har allt detta bara flugit förbi mig! Igår hade jag en annorlunda men grymt rolig kväll. Var på Megazone med rätt många från klassen och lekte lite! Tycker verkligen om min klass! 
 
Jasmins randoms: MAGICAL MOMENTS
 
När två barn skrattar hjärtligt tillsammans. När jag hör min lillebror på snart 6 år och min lillesyrra på snart 11 år skratta tillsammans åt något som bara dom förstod, det gör mig helt lycklig. 
 
När min mamma blir stolt över mig. När hon läser något jag skrivit, eller tittar på mig när jag spelar teater, och berömmer mig med tårar i ögonen. 
 
När jag och min lillesyrra på 19 år skrattar tillsammans. Vi har typ exakt samma humor, och när vi får våra gemensamma skrattanfall, så är det ett långt magical moment som jag verkligen kan leva på hur länge som helst!
 
När man minst anar det conectar med en främmling och börjar hänga just då på en gång.
 
När någon spontant slänger ur sig fantastiska komplemanger utan att vara blyg. Bara öppnar upp sig och säger all sanning de burit på till mig, som en monolog om deras känslor för mig. AMAGAD JA.
 
Julafton med min familj, eller liknande. Eller det behöver inte vara julafton. Men en sån där helig kärleksfull dag med bus, lek och mys. När vi verkligen umgås allihopa och glömmer vardagen lite.
 
När man är påväg ut på äventyr. Helst på arlanda väntandes på att få flyga mot något okänt och spännande! (jag gillar inte charter direkt).
 
När jag står på scenen och spelar teater. En av de bästa känslorna jag vet. Det når nästan till samma nivå av rus som man känner när man är kär. Eller svårt att säga. Men det strålar i hela kroppen. Alla tittar på dig när du visar upp din talang och din skapelse. Man känner sig så naken men samtidigt helt beskyddad bakom någon annan. Det är en helt amazing upplevelse och känsla i alla fall!
 
Sen, finns det otroligt mycket mer moments jag har i min skalle som inkluderar musik, dans, djur och natur. Mest handlar det dock om kärlek. Men ni vet ju själva kärlekens magical moments för er och jag tror inte jag behöver ge mig in i den breda kategorin. This whas it! Gracias.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crazytjej

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hej hörni!
Jag måste blogga, jag måste skriva av mig! Jag känner mig helt galen som människa. Sååå tur att jag har min mamma som vägleder mig. Jag är galen och det är lugnt liksom. Det är jag och mitt liv. Om det inte passar någon så passar det inte någon, och det är ingen big deal. Detta brottas jag med ofta, men försöker att inte skapa för mycket kaos i hjärnan. Jag har tänk väldigt mycket på saken och tror att jag ska ta reda på om jag har den bokstavskombination som jag nästan 100 % tror jag har. Bara för att få klarhet och kanske lite förståelse, vägledning osv. Men jag ser det som en förståelse för min "tillgång" i så fall. Man måste vända på det.
Men nu måste jag sova, vela bara säga tjatja och berätta om mina nuvarande tankar.
 
Ps. Jag är en extremt utåt ärlig människa, så detta om mig delar jag gärna med alla ;)

Morning light

Kategori: Allmänt häftigt

Jag har tänkt väldigt mycket. Och jag har svårt att bestämma mig för om mitt "bloggande" är bra eller dåligt. Alltså onödigt. Vad jag får ut av de. Vad jag vill få ut av de. Jag har inte alls vart lika aktiv på varken bloggen eller instagram sen jag flytta hit till Umeå. Jag funderar på om det är ett gott tecken? Eller om det bara är för att jag inte haft tid? Att det blivit tråkigt? Ja asså, spelar ingen roll, jag tänker inte bestämma mig för nått!
Jag mår i alla fall fett bra!
 
 

It's fine baby, It's fine

Kategori: Allmänt häftigt

Vi behöver någon som säger de. För ibland räcker ens egna ord inte till.
 

No more bullets

Kategori: Allmänt häftigt

Gangsters going to tha school! Jag och Javi en tidig morgon i Las Rozas. Våra mornar tillsammans var bäst! Puss Javi!
 
Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk och sen gav jag mig ut i regnet till skolan. Sen for jag hem igen.
Helst av allt skulle jag vilja ligga på ett golv och lyssna på episk, grym musik. Röka några cigg och tänka på massa skit. Men sånt ska man inte göra, man ska vända på det hela. Jag lyssnar på glad musik istället och ger mig ut i det fria. Känns mycket bättre!  

The greatest coward can hurt the most ferociously.

Kategori: Allmänt häftigt

 
Här har jag suttit nu över en timme och försökt hitta en bra film. Bra är ett dåligt ord i mitt fall.
Jag är väldigt kräsen när det kommer till film och nu för tiden är det ännu värre. Jag behöver filmer som tar tag i mig ordentligt. Jag har aldrig varit en sån som kollat på halvbra lättsamma drama/komedier. Ibland är det najs, och jag har några sånna jag gillar. Men för det mesta behövs något dramatiskt för att jag inte ska stänga av och leta vidare. Dörför slutar mina "nu jävlar ska jag se en svinbra ny film jag inte sett" med att jag tar en gammal som jag sett 100 gånger, och vet att jag älskar. Detta gäller dock inte när jag ser film med andra, då får det gärna vara nått mer kul eller spännande. Men jag skulle nog aldrig sitta och se en komedi själv, hur bra den än är. Kankse "Dum dummare" dock...och disney funkar alltid! 
 
Jag har fått riktig teaterabstinens nu. Jag saknar det så det gört ont i hjärtat! Därför tänker jag absolut ta tag i det snarast! Jag vet både att jag har talang och äskar det! Det fattas mig! Egentligen är det inte själva teater grejen i sig, utan mer att få agerandet.Och att få arbeta kreativt och vara på scen såklart. Det är mest de som fattas mig.
 
 
 
 

Shaved

Kategori: Allmänt häftigt

 
En shaved kvinna i sina bästa år kan vara det snyggaste som finns. Nej men nästan.
Ibland vill jag mä.
 
 

Umeå, I miss you

Kategori: Allmänt häftigt

Nej alltså. Mitt första hårmisstag. Jag och syrran klippte spontan lugg, och vi båda ångrar oss som fan, haha!
Men jag antar att det var lika bra så man inte går omkring förevigt nyfiken på att klippa lugg. Nu vet man. Inte ful men inte finast. Tur att den TYP går att snirkla åt sidan. Men jag som älskade mitt "hit och dit" hår!! Aja det finns miljarder gånger värre saker som kan inträffa än dum hårklippning. Jag är fin ändå!
Imorgon är jag back in town igen, min första hemtenta är äntligen klar och ska skickas in. Känns helt sjukt nervöst. Men bra, nu jävlar!
 
 
 

Gävle

Kategori: Allmänt häftigt

Sitter på tågstation i Umeå och väntar på mitt nya tåg. Det första vart inställt. Inte nog med det så är jag typ sjuk. Det var länge sen jag var sjuk så känner mig typ döende. Alla kroppsdelar värker och mina ögon känns minimala. Men om sex timmar befinner jag mig i Gävle och får bli ompysslad av mammi! Sällan man blir ompysslad nu för tiden, men nu så!