removeclothes

♥Ophelia♥

Kategori: Allmänt häftigt

 

There is no place to hide

Kategori: Allmänt häftigt

Är väldigt stolt över mig själv, har klarat av så mycket saker på egen hand. Trots alla hinder har jag klarat mig och gått min egna väg. Detta gör mig lycklig. Att jag har världens bästa familj som stöttar mig i varje steg gör mig ännu lyckligare. Imorgon åker jag hem till dom för att ladda själen med kärlek. 
 
Så, en tågresa på 6 timmar med Jose Gonzalez i lurarna och hemtenta-skrivande påväg till min kära hemstad, som jag faktiskt har kär, kommer sitta perfekt. Funderar  på om jag ska låta min syrra klippa någon slags lugg på mig. Men jag är så fruktansvärt rädd för permanenta förändringar med mitt hår! Villket säkert låter skumt med tanke på att jag har gjort rätt stora förändringar genom åren. Jag utmanar min rädsla helt enkelt! Precis som jag gör med allt annat i livet. Varje gång jag vill någonting men är för rädd för att göra det, frågar jag alltid mig själv vad jag håller på med. Jag lever bara en gång. Klyschigt. Men om man verkligen tänker på det, på hela innebörden med att man bara lever en gång. Är det då värt att gå omkring hämmad av rädsla för saker som inte är farligt? Nej! 
 

Hand on my heart

Kategori: Allmänt häftigt

 

I follow you deep sea baby

Kategori: Allmänt häftigt

En helt jävla underbar helg. Även om jag har varit ledig enda sedan i måndags har helgen en härligare känsla över sig. I Fredags vart det lite utgång med några från klassen. Vi skulle fira pride men hamnade på All Star istället.. Men det var kul, jag gjorde inte mycket mer än att dansa. Som vanligt när jag hamnar i min danstrans.
Lördagen var dock betydligt bättre. Och min söndag har börjat bra. Jag tror även det är typ första gången på år som inte min pms inte spökat sönder. Så jag är nöjd, glad och nyfiken efter speciellt lördagens påhitt! Nu tänker jag dyka ner i mina arkeologi böcker för att kunna skriva en grym första hemtenta. 
 

My mama told me

Kategori: Allmänt häftigt

Den här danska pojken har jag blivit lite smått kär i.
Han verkar ascharmig, men det är speciellt låten "happy homes" som är så grym och jag blir helt rörd!!
Den är så grymt jävla bra, han sjunger så bra, så lyssna på den!
 

Blue is the warmest colour

Kategori: Allmänt häftigt

 
Jag är helt såld på den här franska filmen.
EXAKT min typ av film. Helt förjävla bra skådespeleri och känsla.
En äkta känsla genom hela filmen med ett klockrent manus.
Även sättet den filmad på är så otroligt fint.
Men ni som inte är redo för erotiska lesbiska scener bör kanske inte se den, men vilka är inte redo för de?
Se den!
 
Med tanke på de, det är Pride här i Umeå i helgen! 
 
 

Sweet as sugar hard as ice

Kategori: Allmänt häftigt

Pang så vart det kallt. Och hela Sverige är i chock, som vanligt. Tydligen har jag ingen skola mer denna vecka fick jag nyss veta. Men istället massa hemmaplugg.
Jag hoppas och tror att jag inte blir sjuk. Trodde de ett tag men jag är tydligen inte nedbrytbar mahaha!
Så därför far jag ut och springer, sen köper färg till hår innan den gräsliga utväxten blir allt för disturbing.
 
Lyssna på James Bay. "If you ever want to be in love" Helst den akustiska på tuben.
Den är fin! Och han ganska jäkla snygg.

Why am I so emotional?

Kategori: Allmänt häftigt

Hej på er. En oändlig helg har jag haft. Men bra! 
Känner mig lite nostalgisk, så det får bli lite tillbaka blickar! Hur mycket selfies har man tagit egentligen!? Tur de tycker jag!
 
Who's that girl?!???
Saknar att vara blond ungefär 2%av gångerna jag tänker på mitt hår, hah! Riktigt smal var jag också ett tag här, vilket jag inte insåg då!
 
Så, skönt att den tiden är förbi! Bilden ovan är ju beviset på hur jag mådde! Usch. Men! Sen blev livet mitt igen, blev brunhårig, sen svart! Fri, stark, lycklig och äventyren började!
 
 
 
 

I needed to say some things

Kategori: Jasmin

Throwing myself out into the night.
The moon's light reveals almost nothing.
My legs carry me further than I thought.

Emerge through smoke and fog.
Waves of voices breaking through the music.
But I do not see them at all.
Like an oasis in the mist you show up.
We only see each other.
I think you saw me first.
I'm naked.

Everything moves slowly besides the storm inside my chest.
We look at each other for ages that night.
In an eternal second you touch my hand.
It hurts.
It's hard.

We long for each other every night.

But nobody knows.
The moon's light reveals almost nothing.

 
 
 

Goodoldstrangejasmin

Kategori: Allmänt häftigt

 
Idag har vi vart iväg och kollat lämningar och utgrävningar runt om i Umeå. Väldigt fint vare! Fin dag!
Nu är det fredagskväll och jag sitter här och njuter av mitt egna sällskap. Vald ensamhet kan ju vara bland det bästa som finns. Jag tycker väldigt mycket om att vara själv. Överallt, vilken dag som helst, hur som helst. Detta betyder inte, som säkert många tror, att jag ogillar att umgås. Tvärt om. Jag anser mig själv väldigt social och älskar att umgås med en eller flera. Men herregud, att vara ensam är så jävla härligt! Lika härligt som att umgås med godingar! Lyckliga jag som har många sånna i min klass! 
Saknar min godaste dock. Min sistaaah ♥
 

In our nature

Kategori: Allmänt häftigt

Lediga tidiga mornar är underbara. Har ingen skola idag och imorgon ska vi iväg på mini-äventyr med klassen till en utgrävning. 
Nu när jag köpt en gammal cykel av en klassis går allt så mycket bättre, nu slipper jag gå överallt fram och tillbaks. Har även börjat gymma på universitetets gym som är helt amazing. Dock är typ 80 procent  pt's och super fit. Känner mig lite som "hej kom och hjälp mig." Men de är otroligt skönt att vara tillbaka både på gymmet och i spåret. Har massvis med skog och elljusspår bakom där jag bor. Så nu springer jag för fullt! Sen är det på tiden att jag tar tag i mina zumba och yoga drömmar. Behöver få dansa loss och finna balans. Tror det skulle lätta på ett och annat i mitt humör! För jag är ju rätt galen mellanåt. Hah, läskigt va?
 
 

With your beautiful colors

Kategori: Allmänt häftigt

Hola.
Har saknat Madrid mycket senaste tiden. Jag trodde inte riktigt att jag skulle känna sån hemkänsla över Spanien, som jag faktiskt gör. Känns som ett land och kultur jag verkligen tillhör. Saknar min fina vän Veronica jag träffa där nere. Och så saknar jag min lilla Javi nå otroligt mycket! Plågsamt att se bilder på honom! Spanien you got me good..
 
 
Men, Umeå I like U too. Är så inriktad på att jag kommer köra gärnet och sen få ge mig ut i världen som arkeolog. Har redan börjat spåna i praktik och utbyte utomlands. Vi får se vart jag hamnar. Men jag är i stort sett nyfiken på det mesta! 
You are crazy, stupid and silly.
Som Javi brukade säga till mig!
 
Fiesta! 
 
 

What a mess we made, when it all went wrong

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoned child
 
 
 
DRÖMHÅR (jag har alltid varit hår tokig. Örhängen, hår och tattos. De är min grej)
Ursäkta bildernas extremt varierande storlekar..orkar faktiskt inte fixa. Jag är helt jävla lat nu här i min säng.
 
 

Your silence kills me

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
 
 
 
 

BERRIES

Kategori: Träning och kost

 
Jag kan säga att jag både är följsam och lite efter i hälsovärlden. Eller fitnessvärlden. Mullbär är mitt nya godis alla gånger. Inget slår det hittills. Med den kola-aktiga smaken ger den ifrån sig en så naturligt god sötma som jag aldrig tidigare upplevt. Denna bild är snodd, just nu äter jag från ett annat märke, men jag ville ändå visa er en bild (är för lat för att ta en egen) så ni fick se. Dessutom är dom otroligt nyttiga och vitamin berikade!
 
Något jag nu ska ta och köpa hem är chiafrön som jag läst så mycket om men dessvärre, konstigt nog aldrig testat. Det som är med de fröna är att de i kontakt med vätska blir som gelé, och har därför en naturligt sammanbindande funktion. Man kan som många vet, göra chiapudding. Chiafrönen använde man på aztekernas tid, alltså i Sydamerikas Maya och Inka kultur. Chiafrön inehåller också flera gånger mer Omega-3 än vad lax gör. De ni!
 
 
 
 

Step into

Kategori: Allmänt häftigt

 Idag har varit en mycket fin dag! Har fått klarhet på saker, ätit sushi och varit en sväng på stan med två klassisar. Det är dock enorma mängder plugg som ligger framför mig nu. Men jag är faktiskt otroligt tacksam. Tänk att istället  sitta med något jävla ringjobb hela dagarna som många måste! Nä detta med att plugga är bättre, betydligt. Imorgon ska jag köpa gymkort på skolans stora, tydligen as grymma gym. Är helt till mig av längtan redan nu! Sååå godnatt!
 
Sånt här har vi aldrig i Gävle!

Okej

Kategori: Allmänt häftigt

Jag har sett den igen. Nyss just nyligen, en minut sen.
Den berör mig nå oerhört. Alla måste se filmen. Det är precis såhär ren och fin kärlek ska vara. Så djup och oändlig genom sorg och glädje. 
 
Det jag tror på, är att aldrig någonsin oavsett vad som hänt tidigare i livet, vara rädd för kärleken. Ge alltid kärleken en chans. Igen och igen. Våga alltid om du är kär och det känns rätt i mage och hjärta. Gå aldrig in i en bubbla och tyck synd om dig själv. Någon där ute kan inte leva utan dig. Men vänta eller jaga aldrig, låt den komma utan förvarning. Och jag som inte ens har min kärlek än, känner och förstår det här faktiskt. Jag vet hur ofta i samtal med andra vi beskriver våran oerhörda desperation efter äkta kärlek. Vi rensar varje vrå av vårat umgände. Försöker intala oss att han/hon finns där. Vi söker tillfällig kärlek och hoppas den kanske fortsätter. Vi söker ständigt. Jag tror inte på de. Jag tror vi borde låta oss själva plötsligt krocka in i den människa vi sedan förälskar oss i. Nästan bokstavligen. Något jag också tycker. Vi förlöjlar kärleken. Vi vill ha den så fin men fular ner den med ord inför andra. Som att yttra kärlek skulle vara att visa sig svag? Det är inte svagt att visa kärlek utåt. Det är starkt, naturligt och fint. Va en gentleman. Våga vara de! Kvinnor, våga vara bevakande och visa era ensamma. Aldrig någonsin får du låta någon bli kär i fel du. Därför är "lagen" att älska sig själv först innan kärleken till någon annan blir oändligt lyckad, helt sann. Men om plötsligt, du krockar in i en människa du åtrår med hela din kropp och själ. Någon som är den dina sinnen väljer. Den som blir ditt största intresse. Våga alltid, tillåt dig själv att bli kär och dela ditt inre. Du är värd att få älska och att bli älskad.
 

That beauty with tattoos

Kategori: Allmänt häftigt

In this body

Kategori: Allmänt häftigt

Igår vart det massvis med alkohol och dans. Lite för mycket av det ena kanske dock!
Men idag mår jag som en kung! Sitter äntligen här med min första egenköpta dator! Eftersom att jag är rätt inkompetent när det gäller teknik så hade jag turen att få världens bästa hjälp och erbjudande av snälla supersnillen! Nu saknas bara en cykel och ett gymkort, sen kan jag leva mer som jag vill. 
Annars kan jag inte klaga, bor hos en fantastisk människa, verkar ha den coolaste klassen och jag har precis börjat mina studier mot det yrket jag verkligen blir lycklig i varje liten vrå i kroppen av att tänka på.
Nu ska jag äta och dunka disneylåtar!
 
Saknar dig min fis
 

Glöm bort. Glöm aldrig

Kategori: Allmänt häftigt

Efter kaos och extrem otur har jag äntligen hamnat i trygga händer. Försöker borsta bort allt och inte låta det som har hänt dra ner mig. Jag är mycket starkare än så! Imorgon är det besök i labb och sen fortsätter insparken som jag äntligen hinner vara med på igen! Det kommer bli naaajs. En sup. Sen jävlar ska jag hitta ett inte allt för dyrt gym för det är jävligt med abstinens jag har efter det nu! Friskis, mitt älskade friskis.. du var bäst!