removeclothes

Daddy Buckley

Kategori: Musik

Gypsy Woman

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Blandade bilder från denna sommar! Jag tycker allt har gått rasande fort, men ändå rätt segt. Svettats, cyklat, skrattat, gråtit, jobbat, solat, sprungit, lekt och varit jävla spontan. Vart blond, grönhårig och nu korthårig. Älskar mitt nya hår. Ba klippte, blev befriad och dubbelt så snygg!
 

Bära eller brista

Kategori: Allmänt häftigt

Lite webbis bilder när de krisa på annat. Är brun och flottig med risigt hår. Brun vill jag va men håret ryker sen, och färga vill jag aldrig mera göra!
Ja mår sjukt bra. Grym helg!! Snart får jag lön och kan fara till Umeå! Det kommer faktiskt va nervöst härligt! Kommer sakna alla här men saknar alla där också! Och skolan, gymmet, csn, bo ensam, luften, stämningen och äventyren! Umeå Im coming for ya soon soon!
 

From now on, time is nothing, time do not exist

Kategori: Allmänt häftigt

Igår var jag och Felicia och såg Thomas Di Leva! Efter alla mina år av beundran och förälskelse till honom och hans musik fick jag äntligen se honom! Han var helt jävla underbar. Rösten alltså! Dock krylla det av för mycket fulla tanter som är som fjortisar på fyllan, fast rynkiga och ännu mer patetiska. Sorgligt men sant. Men kvällen var jättemysig och vi blev såklart fotade, min snygga syrra och jag som ett busigt troll på sidan ;)
Nu har jag slutat på Flash och får äntligen lite sommarlov, och tur de för nu är ju vädret bra! Ja sådär ser mitt hår ut nu, som på bilden från spelningen. Men tänker go all natural tillslut. Inge mer mörkt! Feli klippte mig nån decimeter idag för orka inte med de slitna stripet, och jag funderar ibland på att klippa över axlarna kort! Men vi får se. TAGGA UMEÅ!!! ASSÅ JAAA LÄNGTAR!
 
 

It's bloody and raw, but I swear it is sweet

Kategori: Musik

Serve me around the table

Kategori: Träning och kost

 
Hej hallå! Jag är fan riktigt bra på att laga mat, de vet ni va? Speciellt nyttig sådan, såklart, eftersom jag mest äter nyttigt. Jag äter rätt blandat men ofta vegetariskt och rätt simpelt med de godaste råvarorna. Men kyckling och fisk är också viktigt! Och gott! Grönsaker och frukt äter jag varje dag och att göra olika nyttiga glassar är ja fan också bäst på! En liten notis om mat - jag har länge haft dålig relation till mat och har fortfarande bråkigheter i hjärnan. Jag tänker på allt jag stoppar i mig men har samtidigt en helt annat tänk nu än för 1,5 år sedan då jag var helt super strikt och besatt. Allt var fettsnålt och litet. Jag är så glad i mat, men gud va de för mig, kan skapa hjärnspöken. MEN! Jag är smartare och snällare idag! Hälsosam mat och träning är min grej. Jag gillar att kämpa, känna mina muskler och mitt hjärta anstränga sig för mig. Vill känna mig ren med fina ingredienser som ger mig styrka och vitaminer. Vill njuta av råvaran i sig. Vill äta i lugn och ro. Andas. Tugga. Känna. Känna vad kroppen och tungan vill ha, och inte mina känslor.
 
 
 
 
 
 

Just run with me

Kategori: Allmänt häftigt

Äntligen lite ledighet! Var riktigt najs på jobbet igår dock, men jag behöver vila hjärnan och kroppen från jobb och cykling. Men om en vecka är jag fri sommarjobb och hinner vila upp mig innan det blir dags för Umeå och utgrävning! Men tycker Flash vart ett riktigt lyxigt sommarjobb, bästa och roligaste hittills! Sitter och käkar veggo-färs i solen men är mer sugen på glass! Längtar efter spanska vibes och känner mig smått grinig över att jag inte badat ens min tå i sommar. Sucktar efter hårdrock och hårdrockare på avstånd tänker jag göra nu i Getaway-tider. Vi får se, ja är på G! Men sommaren verkar ju fattat lite att den gjort oss frusna i hjärtat, så den ger oss lite värme nu, kanske mer än lite? 
 
Hade en riktigt episk kväll förra helgen med gamla klasskompisar från högstadiet och gymnasiet. Skrattade mig till söms bokstavligen! Min mobil dog dock innan så fick ingen bild på bill och bull som gjorde min kväll!
 
 
 

Förövrigt

Kategori: Allmänt häftigt

Haft soliga dagar men väldigt mycket jöbb. Men snart är de bara en vecka kvar på Flash, jäklar va fort de går! Har säkert cyklat upp mot 50-100 mil denna sommar också!
Mitt hår mitt hår. Ni anar inte vilken jävla tankeställare jag fick denna sommar, när de kommer till hår haha. Jag hade planerat att gå till ett ljusbrunare hår, men fick dumt nog ett spontant infall och gick all in blond. Fick panik och vänta inte med att "känna efter" utan gick och köpte ljusbrun hårfärg på Ica. Blev grönhårig. Risigt slitet grönt hår, jag som alltid haft fint långt fluff hår va nu helt förstörd. Grät och va nära på att ta rakapparaten (tycker de är snygg med rakat på tjejer) men mamma lugna mig och gav mig en uppläxning i hur oviktigt mitt hår är om man jämför med andra saker i livet. Och de är sant, hår är bara hår ändå och långt vackert hår gör inte mig vacker i de stora hela. Men i vilket fall blev det åter igen färgat i en rödare nyans och lite mörkare, och de vart rätt mörkt igen. Nu har färgen tvättats ur en helt del och solen har blekt de lite. Är en helt ok färg och håret börjar bli lenare och glansigare nu. Men frågan är om ja ska bli blond (typ) som jag faktiskt är fin i eller stanna brun (are?). Funderar på kort som på bilden? Eller mitt långa? Heeelp! Alla tycker så olika som jag frågat och jag blir inte klok på min egna hjärna som ändrar åsikt fram och tillbaka. Min ljusare utväxt börjar nu även bli lite för ful! Vilket problem va? Nä kanske inte. Min mamma tycker dock ja ska raka, precis som hon gjorde en gång för att hon är så jävla skön och grym. Felicia säger typ svart. Jag säger nog så nära mitt naturliga jag kan komma! Men how??