removeclothes

I love your face, your body and your soul

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Tänkte för första gången berätta för er några av mina bästa små och stora skönhetsknep. För även om jag är rätt oytlig så gillar jag det kreativa med att man kan mixtra med på ytan på sig själv. Sen är det mycket annat som spelar stor roll i hur du leverar din look! Drar lite saker nu, tar några fler en annan gång!
 
1. För det första måste jag nämna det allra viktigaste. Ett självförtroende och att man älskar sig själv ska vara grunden för att resten ska bli så bra som möjligt. Älska dig själv innerligt och du är vacker. Kom ihåg att utsidan inte har stor betydelse i det stora och långa loppet. Tänk på alla fördelar du föddes med och acceptera de som du inte riktigt gillar. Det finns så många människor i denna värld som födds med betydligt värre omständigheter och problem än du själv. Om du tycker att du är snygg, tycker andra det också. Detta kan man prata om i oändlighet, men det tänker jag inte göra. Tycker detta är viktigaste punkten om vi sammanfattar de så lite kort!
 
2. Va söt. Alla människor är söta, men ibland kan det vara viktigt att framhäva det extra mycket tycker jag. Vissa har ett sötare utseende medans andra kanske har en vackrare eller sexigare första uttryck. Gå inte all in på sexighet jämt. Våga vara söt! Söthet varar längre och jag personligen tycker det är mycket mer attraktivt med sötahet hos människor både på killar och tjejer. Du kan ha frisyrer, kläder, smycken och så vidare, som andrar looken mot de söta. Speciellt frisyrer. Och kanske samtidigt dra ner på sminket.
 
3. Kontraster. Jag tycker kontraster är sjukt nice. Jag själv har alltid de i bakhuvvet när jag stylar mig. Exempelvis har jag mörkt hår med blåa ögon. Bruna ögon med blondt hår är också jävligt fint! Men det handlar också om kläder, färgkombinationer och frisyrer. Hela looken, om man nu vill styla sig ordentligt, ska vara balanserad med en touch. Hur snyggt är det inte med en tatuerad brud i en söt vi sommarklänning? Eller en skäggig och långhårig man i kostym? JÄVLIGT SNYGGT! Bild exempel nedan!
23 Beautiful Brides Who Showed Off Their Tattoos With Pride
http://25.media.tumblr.com/c789dc007b75b20f23319d06d3c0e898/tumblr_mtqnrlnbu71qfo4w8o1_500.jpg
 
4. Sminka gärna mycket men på ett naturligt sätt. Att sminka till fest eller smeta på lager med foundation är stor skillnad. Jag tycker det är jättekul att vara kreativ och leka med smink men jag sminkar mig aldrig så jag ser "fejkig" eller för tillgjord ut. Tycker det är riktigt fult. Följd dina ögonbryns naturliga form, inga skarpa kanter på fel ställen, inte lager med foundation (helst inget alls, jag har aldrig det) och sminka det du kan sminka bra. Att göra för svåra sminkningar som slutar upp halvtaskiga ger ett "fejkigt" uttryck tycker jag. Jag tycker lösa grejer är fult för det mesta. Men vissa kanske behöver det, men jag personligen behöver inte eller vill inte behöva massa saker som inte är naturligt jag. Vissa roliga tillfällen kanske, men annars nejnej. 
 
5. Drick vatten. Vatten renar dig och håller dig i form. Både hud, mage, hår, muskler och alla dina organ fungerar bättre. Huden får lyster och förblir återfuktad. Det är viktigt att träna och svettas för att sedan fylla på med ny vättska. Blir som ett rengöringssystem.
Jag dricker citronvatten under hela dagen, om jag inte druckigt vatten på en hel dag, utan bara annan dryck, känner jag verkligen av det. 
 
6. Va classy! Inte för mycket utmanande av allt. Tycker det är så fult! Självklart ska du utmana och våga vara sexig, men många tar fel på sexigt och sexigt. Både killar och tjejer. Visa inte för mycket men våga ändå visa upp dina vackra former och drag. Detta påminner lite om det jag skrev om sminkning. Man ska verkligen visa upp sina kvinnliga härligheter, men ibland kan det gå åt fel håll. Gränsen kan vara hårfin, det gäller att ha lite koll och att tycka om sig själv. Tror tyvärr många kvinnor i dagens samhälle tror att de måste se så "nakna" ut som möjligt i kläder för att få uppmärksamhet av framförallt killar. Men vilka killar får man då på kroken? Keep it classy! 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: