removeclothes

Friends in the night you know how it feels

Kategori: Allmänt häftigt

 
Ikväll är det födelsedags party för Ida som fyller min ålder! Jag tycker om Ida så mycket, det ska bli så kul! Äntligen hinner vi med lite party och glömmer plugget för en kväll. Kommer bli grymt kul med alla arkeologerna + övrigt sällskap!
Tänker bära nästan lika söt klänning som på bilden från Madrid.
Puss och trevlig helg!
 

I been thinking what you thinking

Kategori: Allmänt häftigt

Tycker det är sjukt intressant med gener egentligen. Hur man kan bli väldigt lik en av sina föräldrar. Hur man kan vara nästan 50/50 av dom båda. Hur man kan få någonting som ingen av dom har.
Min ögonfärg är lite förvånande. Min pappa har riktigt bruna ögon och min mamma väldigt tydligt ljusgröna.
What the fuck har jag?Har väl mest blåa. Närmast i släkten med blåa ögon är min gammelmorfar. Så? 

LET YOUR BODY WORK

Kategori: Musik

 
Hej sötnosar. Jag är lite besatt av Sia nu för tiden, älskar hennes röst och känsla! Den här låten kan ju alla men jag gillar denna akustiska version mer. Tycker texten är sjukt sorglig, och gör nog lite extra ont för vissa där ute.
 
Kom nyss hem från ett mördar-spinning-pass tillsammans med Jossan och Daniel,så super gött!
Kör ungefär 2-3 spinningpass i veckan numera + styrketräning övriga dagar.
Förutom att jag fuskade med födan i helgen så känner jag mig riktigt duktig med träningen och kosten!
Är verkligen på god väg och känner att det mesta sitter i hjärnan nu. Har ju varit lite ostabilt, hit och dit med mat och inte riktigt haft koll på vad min kropp behöver senaste året, fram till ganska nyligen. Även om jag inte är helt hundra än börjar jag se resultat och framförallt känna! Men jag strävar inte efter att alltid ligga på topp. Hur kul är de i längden? Jag strävar efter ett hälsosamt liv där jag inte är i behov av att fylla på med onödigt socker jämt, eller där jag ofta stoppar i mig onaturliga produkter. Jag strävar inte efter svält, fasta eller små storlekar heller. För då måste jag typ svälta om det ska hända. Att svälta är inte hälsosamt, och jag är en hälosam kvinna som väljer noga vad jag stoppar i mig med välförtjänta undantag. Jag vill uppskatta mat, älska råvaran i sig. Jag vill ha muskler, jag vill ha kondition. Jag vill vara ren och naturlig. Och jag känner att jag är på god väg! Det ska ta tid, då ger det finast och starkast resultat! Mitt mål är ingen drömkropp heller. Mer en stark, frisk kropp som orkar det extra i livet. Som ger mig boostar av energi och kan prestera när jag vill de. Jag vill känna mig smidig och stark. Kunna arbeta fysiskt utan stora problem. Att utmana kroppen är lika viktigt som att utmana sitt psyke. Det hänger ihop rätt bra också. Så mycket endorfiner som frigörs när du tränar är en bra medicin mot deppighet. Du blir mycket piggare. Också bekvämt utmattad efter ett hårt träningspass. Jag sover som en gudinna allvarligt. Ibland har väl alla problem med att sova men träningen har varit helt avgörande för att jag för det mesta sover skitbra och kan gå upp tidigt och njuta av dagen. Min hud och mitt hår har fått en helt annan kvalite om man nu kan beskriva det så. Träning är helt enkelt en av mina stora och viktiga passioner i livet! Haha, vilken föreläsningen jag bjöd på idag, helt utan vidare. Men jag är på bra humör idag och fick lust att skriva av mig lite om mina tränings-feelings just nu! 
Älska er själva, ta hand om erat hem, erat enda hem egentligen, kroppen!
 
 

Quotes

Kategori: Allmänt häftigt

 

Vad har du mest lust för just nu?

Kategori: Allmänt häftigt

 

G&U

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Lite slumpade bilder från i Julas både i Gävle och Umeå.
Med första bilden vill jag berätta att jag faktiskt om jag vill, är grym på att laga mat! Okej nej det är jag inte. Men ganska grym. Gluten och mjölkfri jordärtskocksgratäng med lax, kokos och pepparrot!  
Andra bilden är från när jag satt en kväll och pluggade på mitt favorit café här i Ume.
Sen har vi mina två älskade syskon från i julas. Längtar till Ophelia kommer hit och hälsar på mig i påsk!!
Sen har vi mig när jag försökte ta en seriös spegel-selfie. Gick sådär. Blixt och allt. Men jag hade så fin fiskbensfläta juuu.
Sen en snöig, solig och fågelkvittrande dag påväg till Maxi!
Snart kommer min mamma och hälsar på mig också, kommer bli helt jävla underbart!
 
 

WELL SAID

Kategori: Allmänt häftigt

 

No words needed

Kategori: Allmänt häftigt

Promise I'll be kind, But I won't stop until that boy is mine

Kategori: Allmänt häftigt

 
Känner mig jävligt spänstig efter ett grymt ben/rump-pass på gymmet! Känner mig både uthålligare och starkare! Har pratat mycket om kaniner idag, mycket om kaniner sen jag flyttade hit till Umeå överhuvudtaget eftersom Ida är kaninernas drottning! Hon går även under namnet Idis Kaninis. Kaniner är ju underbara! Det slog mig att hela mitt liv har jag haft en kanin vid min sida. Han har varit med mig överallt!! Haha, nej okej. Men han har alltid bott med mig på alla ställen, även i Spanien där han nästan blev kidnappad av Javi som jag tog hand om! Fick liiiite panik när han gömde honom hela tiden haha..
 
Här sitter vi nu, min lilla Stampe som jag fick när jag fyllde sex år. Nåja sån är jag. Vi myser lite extra idag. 
 
Nu, ut i kylan igen..

I am very careful what I do with my body

Kategori: Jasmin

 
Det här är bland det bästa jag sett. Alla måste se denna. Allt hon säger förutom det som handlar om att vara kändis kan jag relatera till, och är precis sånt jag känner och tycker. Sånt jag ofta disskuterar djupt med min mamma. Undrar och frågar om. Såhär är det, varför är vi så rädda för varann? Varför är vi så rädda för att vara ensamma? Varför tycker vi det är konstigt när någon inte väljer att gå den enklaste och tryggaste vägen? I vilket fall känner jag precis så som hon beskriver, det skulle kunna ha kommit från min mun till er svenssons där ute. Inget illa menat, men tycker ni inte att ni behöver leva lite mer och sluta låtsas så mycket? Glöm bort hur livet ska se ut. Det handlar om hur livet ska kännas.
 

It's hard to lose a chosen one

Kategori: Allmänt häftigt

 
 

Som en liten tomat

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hemma från spinning som gick bra tills jag fick panikont i mina älskade äggstockar. Så fick avbryta halvvägs! Men nu mår jag bra och ligger och myser under täcket nyduschad, äter röda vindruvor och kollar på "Mia på Grötö". Underbara Mia Skäringer! Men, tentan väntar på mina magiska fingrar nu. Imorrn är det helg för de flesta, knappast för mig!
Bilderna påminner mig om äggstockar. På första är allt bra. Fint och hemtrevligt. Sen jävlar biter det tag i den ena och smärtan hugger sig fast som sylvassa tänder från ett monster och mosar ägget sakta men säkert!
Bra förklaring?
 
 
 
 
 
 
 
 

Brinner upp i kylan

Kategori: Allmänt häftigt

Sitter på bussen påväg till skolan. Ska plugga hela jävla dagen. Jag måste! Men det är okej. Tycker det är någorlunda mysig stämning när det är tenta tider på skolan. Det är kunskap och smarthet i luften! Känns som man kämpar tillsammans utan att man alls har med de andra studenterna att göra. Fint tycker jag. Men det strålar mycket i mitt hjärta nu. Analyserar alla ögonblick och ögonkast. 

Warm me up and breathe me

Kategori: Sånt fint jag skriver

 
Med ansiktet mot himlen möter jag kylan.
Snön smälter sakta mot min hud och rinner ner som tårar för kinden.
Jag gråter inte.
Jag grät jämt förr.
Jag kommer att gråta igen.
Jag önskar att du hittade mig här i snön.
Du vet att jag klarar mig igenom alla istider, men du vill hjälpa mig att bli varm igen.
Jag vet att jag klarar mig igenom alla istider, men tar gärna emot din hjälp.
Om så vore.
Bär mig härifrån och var den modigaste av oss.
Värm upp mig.
Andas in mig.
 
 
 
 
 

The soul who needs a surgery

Kategori: Allmänt häftigt

 
Med lite irritation på vårt ytliga samhälle och stela Sverige säger jag snart godnatt. Ledsen på allt instaskit som man ser överallt. Att limma dessa lösögonfransar, fejka denna bränna och lika vanligt botoxa dessa läppar. HUHAAAA! Men jag är mest glad, när jag inte tänker på sånt! Jag är tillbaka i Umeå och jag känner mig lycklig och taggad! Extra endorfining för att jag äntligen fick köra spinning idag! Denna snara framtid. Hoppas på eget boende och frisk fot. Längtar efter värme av olika slag. Satsar stenhårt på träning och kost. Börjar rita. Pluggar hårt. Sprider glädje! Saknar redan min mamma, men tur har jag att hon snart kommer upp hit och hälsar på!!!
 
 
 

I am music, if you did not know that before

Kategori: Jasmin

 
 Musik jag lyssnar på now days and forever!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't you ever blame me one more time

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hade super roligt igår! Speciellt med mina sötisar på bilden! En lång kväll med smak på mycket. Knappt på alkohol. Men på känslor! Kvällen slutade med viktig syn. Fick "turen" att träffa en person som gav mig en sista förståelse för en viss tragedi. För nu såg jag, fick sista bevismaterialet för det jag förstod. So sad but so true.
 
Men nu är det ett nytt år! På tisdag far jag upp till Ume igen! 
Ska bli så skönt att komma tillbaka till ordning, kunskap, vänner och träning!
Allt är så spännande, det är lite intense, ja! Jag måste agera mera nu!
Nu ska jag och min snoriga näsa försöka sova! HARE