removeclothes

True love?

Kategori: Allmänt häftigt

 
Har flyttat upp från källaren in i mitt äldsta gammla rum i detta hus. Är lite sönder solad. Gick all in nu när värmen kom med mamma i trädgården. Om nån dag är jag inte mörkhårig längre. Sista lediga veckan väntar. Jag tänker, känner,och suger in allt utan att bli för allvarlig. Det var faktiskt ett bra motto just nu. Tänker, känner och suger in allt utan att bli för allvarlig. 
 
Det kvittar vad jag vet.
Jag vet fortfarande inte tillräckligt.
Att vara korkad är ofta ett bra alternativ.
Följ dina impulser.
Samla på äventyr.
Var odjuret du vill vara men akta dig för skönheten.
Han, hon, den, det.. är ofta inte så snäll som man tänkt sig.
 
 
 
 
 
 

For you I was a flame

Kategori: Allmänt häftigt

 
Är avis på mina klasskompisar som fick turen att följa med på utgrävningen söderut, de har hittat massor av roliga fynd i en gammal borg. Nej, jag är glad för deras skull såklart! Hoppas de fortsätter med spännande fynd! I höst blir det grävning för mig också! Vill ha sommar nu, vart är den, SMHI lovar högvärme näste vecka..
Jag väntar på värmen, snorar runt och väntar på att bli frisk för att få pumpa ben och rumpa på friskis. Mitt gamla friskis, snart ett år sedan! Jisses va tiden går, för ett år sedan hade jag min sista weekend i Madrid med en tokigt pojk som är försvunnen nu. Så för precis ett år sedan var jag fortfarande inte hemkommen från Madrid. Det känns verkligen länge sedan, och så mycket jag inte visste då, så mycket som har hänt! Livet är så ballt, galet kul!
 

Vi smiter och drar. Vi fastnar och bedrar.

Kategori: Jasmin

Jag vet inte, men jag är en av dom som alltid säger att de bara vet att de har något speciellt till denna värld. Något de vetat sen de var små. Eller känner kanske alla så? Jag har periodvis bara velat bli klar och inte känt mig hundra procent med i matchen. Som kapitel som bara måste läsas för att nästa ska funka och bli spännande. Inget är dock färdigskrivet, men allt är meningen. Någonting måste vi tro på. Jag tror på magkänslan. De är så nära din själ du kan komma, och sluta inte kommunicera med den. Stanna upp och känn. Underhåll inte hjärnan jämt. Njut av mellanrum och pauser i livet. Tiden mellan saker. När du väntar, när du cyklar, åker buss eller bara sitter. Släpp alla måsten, lär dig hantera måsten som pulsen i intervallträning. Släpp alla måsten och känn efter vad det är som du vill. Fundera på vad du vill och lek med tanken. DU kan leva ditt liv precis hur du vill, du behöver inte följa samhället slaviskt. För vi är väldigt många av oss slavar till samhället. Det är oundvikligt till en viss del, lättast är om du inte förstorar upp kraven och slutar sätta dig i situationer som låser fast dig ännu mer. Jag lever bara, jag vill bara leva. Försöker hålla mig utanför samhället så mycket som möjligt. Vill inte vara bofast. Känner ingen passion för materiella saker som inte är av personligt värde. Vill känna på riktigt. Conecta med känslor och människor. Äta av naturen, bidra till naturen. Dansa och älska. Suga in världens mysterier och beundra dom. Se världens enorma skönhet, precis som sörja världens oförlåtliga mörker.
 
Nu har jag två år kvar innan jag kan kalla mig själv arkeolog. Jag fick vg på min tenta som gav mig världen boost, eftersom jag tidigare hade svårt att skriva akademiskt. Jag tror så jävla mycket på mig själv! Om ett halvår bor jag förhoppningsvis i Istanbul och fortsätter min spännande vandring. Jag har inget mål. Jag vill bara leva här och nu, även om vissa kapitel bara måste läsas utan att något berör.
 

Tongue so mean

Kategori: Allmänt häftigt


 
Sista farvälet till Ume-vänner + vasabor + kines. Blev surströmming hos mig och soligt enda in på kvällen. Tillbaka i Gävle. Avklarat min introduktion på Flash i Valbo och är redo för att jobba! JA TACK TJÄNA LITE PENGAR! Äntligen! Så jävla skönt att få vara hemma, faktiskt. Nu är det midsommar och jag ska dansa som groda runt stången, äta våfflor med gammelmormor och busa med gosungar!
 
 
 

My kind of spirit

Kategori: Jasmin

 
 
 
Lite bilder från Idas gård. Jag verkligen fast för den livstilen och att självförsörja sig till viss del när jag blir äldre är något jag verkligen vill. Blev otroligt fridfull och lycklig där bland kossorna och de andra djuren. Kände verkligen att en pusselbit hittades till min själ. Ida är min coolaste kompis! 
 
 
 

Girls be like

Kategori: Allmänt häftigt

 
Jag har bestämt mig för att ljusa upp håret, mer än ett år sedan jag blev black beauty, men nu är den perioden över. Jag tror inte jag hade exakt den färgen i verkligheten då som det ser ut som på bilden, men ska försöka få till någon brun/kopprig/guldig, liknande bilden, med hjälp av min grymma syrra. Finns tydligen riktiga future produkter på hennes salong som inte sliter ett dugg! Så tänker gå rätt så all in! Läskigt! Men jag tror det är dags! Trivs verkligen som väldigt mörkhårig, har ju till och med rockt svart hår ett tag, men nu är jag mer mörkbrun, men för ett år sedan var jag nästan helt svart. Kommer nog se ännu yngre ut haha, men vad gör de!?
Vill slippa färgningen och bli mer naturlig, men samtidigt tycker jag att jag ser rätt naturlig ut i mörkt, många tror ju knappt jag färgar. Man kan ju alltid färga tillbaka om de är så!
 
PLUGGAR IHJÄL MIG NU, kul grattis ni som har sommarlov!

Oskyldig eller så

Kategori: Sånt fint jag skriver

 
Sprintar upp för backar berörd av solens strålar.
Vrider ur svetten, mosar varje negativ tanke.
Springer på lärjungar och präster.
Alla är lika törstiga och lovar att finnas där.
Jag är törstig nu.
Häller i mig vinet från deras händer.
Kysser bort allt som rinner längst deras armar.
Smaksätter varje mening med sötma.
Vänder aldrig bort blicken från deras avslöjande pupiller.
Deras ord vibrerar runt i hjärnan utan att beröra hjärtat.
Värmen smälter oss samman.
Varje gång sitter en liten flicka en bit bort och tittar på mig.
Hon inspekterar mina osäkra handlingar maskerade till ignorans.
Inspekterar min säkra handlingar maskerade till romans.
Jag är flickan som sitter där.
Med ögon lika nyfikna som idag.
Hon blir fruktansvärt arg på mig ibland.
Känner det i hela magen.
Som ett lågt skrik efter luft.
Men hon förlåter mig.
Och jag förlåter henne för att hon ibland springer bort.