removeclothes

This is what I need

Kategori: Allmänt häftigt

Äntligen är jag hemma! Kom i måndags och har redan fyllt på med förstånd och energi. Nu sitter jag mest och pluggar om dagarna på denna hemska hemtenta. Den är hemsk. Men måste göras som mycket annat. Imorgon ska jag däremot ta en paus och ut och leka lite i natten med efterlängtade vänner! Mamma fyller år på lördag och vädret ska bli kanon! Men nu lär jag bara bli klar med denna jävel tills på söndag så jag kan slappna av helt! PUSS HELLÅ!
 
 
 

ONLINE

Kategori: Allmänt häftigt

I have all the time in the world, to make you mine

Kategori: Allmänt häftigt

Sitter i sängen och funderar. Käkar banan med bär. Lyssnar på Depeche Mode och tänker på min 80-tals mamma stå och digga till deras synthar. Vill också! Jag är så grymt kär i den sena halvan av 1900-talets olika delar. Äldre mode och musik. Det är något som aldrig kommer slå de liksom. Det är heligt och magiskt. Tänk va coolt mina barn kommer tycka det är att jag är född 1993. 
 
Konstigheter gillar vi väl alla. Konstiga händelser, konstiga saker, konstigt folk. På rätt och ett härligt sett. Det säger mycket om personen som tycker saker är konstiga, precis som med personen som är konstig. Att säga konstiga saker gör inte en människa konstig. Varför tycker vi överhuvudtaget saker är konstiga? Vem bestämmer vad som är konstigt? På riktigt, konstigt. Skum, läskig, mystisk, förvrängd, udda, utstickande, galen, tyst..
Det kan dock vara bra konstigt, och dåligt konstig.Det mesta konstiga är intressant och intresserar mig. Mycket av de konstiga vet jag anledningen till varför, det är alltså inget mysterium. Jag lägger ingen vikt i det nu. Utan bara drar random. Detta tycker jag är konstigt osv!
 
 
 
¤ När folk tycker den männskliga kroppen är äcklig. När personer verkligen utrycker sig i hur äckligt något naturligt och kanske till och med orubbart är äckligt på en männsklig kropp. Som fötter, vet inte hur många som klagar på hur äckliga och fula fötter är. VA? Varför?  Jag älskar dock fötter och händer! Fötter är väl inte äckligare än dina händer? Om inte händerna är ännu äckligare bakteriemässigt. Eller hår. Förstår att hår kan va överdrivet ibland hos vissa, vilket kanske inte är kul för människan som har det heller, men "normal" behåring är väl inte äckligt nångonstans?! Detta är ofta ett kvinnligt syndrom. Kvinnor kan ofta tjata om hur äckliga män är. Men ni vill samtidigt ha män? Jag vill ha män! Men jag vill ha hela mannen, inkl armhåla, fötter och pungkulor!
Förstår inte alls detta, en "normal" människokropp borde väl inte äckla någon? Då man själv har en.
Varför känner många såhär?
 
¤ Att plugga till någonting man inte alls är intresserad av. Utan för att man har en smart jävel med höga betyg och resultatet av studierna kommer leda till enorma rikedommar. Visst pengar är kul, bra och behövligt. Men att basera hela sitt liv på att jobba och tjäna pengar för att kunna köpa och göra precis vad man vill brukar ofta gå väldigt fel, tycker jag mig ha upptäckt. För det första, hur i helvete klarar vissa människor av att plugga något som de tycker är så fruktansvärt tråkigt, i fem år? Applåder till er för det finns inte en chans på miljonen att jag skulle klara av det. Tolka mig inte fel, pengar är nice, men jag tycker inte det ska vara målet i livet. Eller målet av dina studier. Kärlek, intressen och upplevelser väger ton mer, i min värld i alla fall! Det är ju skitbra om det du verkligen vill bli ger dig mycket pengar. Men väldigt många försöker komma in på den svåraste, kanske tråkigaste linjen, bara för att det är ett fett välbetalt yrke.
 
¤ Att fördriva tiden med halvt onödiga saker gör vi alla. Men folk som sitter timmar och spelar simpla spel på mobilen? Eller kollar instagram varannan minut? Eller som plöjer alla serier som existerar (helst kassa) under de få timmar man ändå har om dagarna? Jag tycker det är att fly lite för mycket. Eller ja, jo i överflöd av allt blir allt flykt eller ett beroende. Att rymma från tystnad och ensamhet är inte så bra. Att ständigt underhålla hjärnan känns inte speciellt bra eller hälsosamt. Att ständigt lyssna på musik är inte heller normalt och bra enligt mig. Man lär bara deala med livet, med sig själv, ensam, tyst och utan stimulation. Detta är väl inte så konstigt egentligen, de har ju en förklaring. Men ja, detta tycker jag är konstigtoch dumt helt enkelt.
 
¤ Idrottare av olika slag. Helt sick va sjuka dom ser ut ibland, alltså rent fysiskt magiskt! Det är riktigt fascinerande och konstigt, hur mycket man kan tänja på en människas fysiska prestation egentligen. Det är som att tänja på det männskliga lite grann tycker jag. Men vi är riktiga superhjältar! Hur man kan forma kroppen. Utföra så enormt svåra uppgifter. Hantera redskap på ett så skickligt sätt. Det är jävligt coolt, och konstigt! Underskatta ingen, eller dig själv! 
 
¤ Folk som inte uppskattar film
¤ Folk som tycker det är tråkigt att gå 
¤ Helt olika djurraser som kelar, typ ödla och katt
¤ Folk som gillar vinter mer än sommar
¤ Universum ofc
¤ Folk som älskar billys pizza 
¤ Folk som inte äter med smaklökarna inblandade överhuvudtaget
¤ Folk som väljer en partner för att den passar
¤ Söndernoppade ögonbryn
¤ Killar som fortfarnade flirtar efter "the game"
¤ Massvis med parfym
¤ Folk som inte äter frulle
¤ Olika historiska saker
¤ Vädret
¤ Eld
¤ Ägg
¤ Indien
¤ Sexualitet
¤ Katter
¤ Kameror
¤ Typ all elektronik
¤ Fladdermöss
¤ Elefanter
¤ Extremt tränade kroppar
¤ Vissa blommor
¤ Befruktning
¤ Killar
¤ Tjejer
¤ Människor
 
 
 
 
 
 
 

A moment to remember

Kategori: Allmänt häftigt

Precis tittat klart på denna koreanska film. Från 2004 och har betyg 8,3 på IMDB.
Jag har aldrig gråtit så mycket av en film som denna tror jag.
Så fantastiskt bra! Skådespeleriet är makalöst, finner inga ord, vilket jag alltid brukar göra.
Mina ögon är dock igensvullna nu, men det känns skönt. För den var så fin!
Sorglig så in i helvete, men äkta och så vacker.
Se den! Vad ni än gör. Se den!
 

Som neon genom huden blommar det fram

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Tentatider.. men nu är det snart dax för Gävle! Jag behöver det verkligen, friska fläktar och kärlek, trygghet och vacker stad, vänner och familj, visdom och bus. Vintern har sugit musten ur oss alla, och jag är inget undantag. Jag är ju en äkta sommartjej hallå. Idag har jag varit med min fina vän från fjärran land, riktigt mysig dag! Hoppas på att få åka till hans stad på utlandsstudier om ett år! Har sökt och väntar nu bara på besked! Men tack för mig, nu somnar jag!
 
 
 
 

Like the desert miss the rain

Kategori: Allmänt häftigt

 
Saknar skägg och hårdrock! Sitter i snart mörker vid mitt fönster och bryr mig inte om någon råkar snegla in och se en halvnaken kvinna. Jag läser engelska texter om hunner och tycker att det är riktigt spännande. Men ändå, kan jag inte sluta drömma lite om skägg och hårdrock. Om lite mer busiga stunder. Vintern bjuder knappt på sånt. Därför längtar jag brutalt till varmare klimat nu. Men det våras, det gör det. Men nog kommer det ett eller två bakslag innan det stannar. Men jag gillar nu, nu är viktigt och bra. Men sen så.. Hola chicos, muy pronto nos veremos en el calor, me gusta tu caliente y quemada por el sol. Vamos a bailar y encontrar el amor.
 
 
 

Min söta fruktmystik

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Okej det är tid för förändring. Sånt känner man bara. Jag tänker ljusa upp mitt hår på påsklovet hemma där frisörsyrran finns, det kommer bli scary med mycket skratt, skrik och panik. Men så är det att vara jag och mixtra med håret. Jag vill men vill inte. Men jag passar i det mesta så det kan ju inte gå helt åt helvete.
Tänker inte bli blond igen, men något åt min mer naturliga brun/koppar/mörkblonda färg vore najs.
Vill bli kallad brunett om man drar ett streck, om man säger så.
Som Milla, detta är sexy as hell!
 
 Eller som en av mina favorit skådisar, den franska skönheten Marion
 
 
 

Vi är fruktansvärt tysta men jag tror att vi båda förstår

Kategori: Sånt fint jag skriver

 
 
 
Jag har alltid saknat dig.
Du fanns när du inte fanns.
Sen såg jag dig där med ditt lockiga hår.
Och sedan dess vet jag inte om det är bra eller dåligt jag mår.
Mina sinnen behöver få uppleva dig.
Så snälla väck modet i mig.
Jag är bara en av alla.
Jag är bara en av få.
Men jag hoppas att det är just mig som du tänker på.
Flera gånger per dag hoppas jag att vi tänker lika.
Men tystnaden har tagit över. 
Jag vågar inte säga orden jag behöver.
Min största rädsla just nu är du.
Jag är rädd för dig.
Är du rädd för mig?
 
 
 
 
 
 
 
 

Like a kid

Kategori: Min stil

 
Hej en video till er idag! Osminkad och nyinflyttad! Det är smått drygt att jag måste ladda upp mina klipp på tuben innan jag kan få dom till bloggen. Men så får de bli, ge mig gärna tips va jag ska göra förresten. Jag är stilsäker men håret kan va klurigt, speciellt när det måste skötas så försiktigt, för vägrar slitet och kort! Jag ser att håret ser mycket mörkare ut på denna video, eller väldigt tråkigt ut. Det är finare live! Jag gillar mitt mörka, det passar till allt, och mina ögon och mitt ansikte framhävs. Men frågan är om jag ser bättre ut i nått annat än detta väldigt mörka? 

A bit of love, a drop of honey

Kategori: Allmänt häftigt

 
Okej nu är jag också Ålidhemsbo. Känns bra. Lite fel. Men jag har bara varit här 24 timmar så antar att det inte ska kännas 100 procent bra från början. Känner ju igen den här känslan och det brukar vända till något awesome. Som när jag vaknade efter första natten hos en främmande familj i ett främmande land och önskade att jag bara drömde. Det var rätt.. jobbigt! Men sånt blir oftast alltid bra bara man kör på! Vilket jag alltid gör! 
Jag känner, precis som min vän Ida sa idag, att det känns att det börjar bli bättre och mer spännande nu. Våren kommer dra igång allt som sovit. Jag känner det. Jag vet det.