removeclothes

I have all the time in the world, to make you mine

Kategori: Allmänt häftigt

Sitter i sängen och funderar. Käkar banan med bär. Lyssnar på Depeche Mode och tänker på min 80-tals mamma stå och digga till deras synthar. Vill också! Jag är så grymt kär i den sena halvan av 1900-talets olika delar. Äldre mode och musik. Det är något som aldrig kommer slå de liksom. Det är heligt och magiskt. Tänk va coolt mina barn kommer tycka det är att jag är född 1993. 
 
Konstigheter gillar vi väl alla. Konstiga händelser, konstiga saker, konstigt folk. På rätt och ett härligt sett. Det säger mycket om personen som tycker saker är konstiga, precis som med personen som är konstig. Att säga konstiga saker gör inte en människa konstig. Varför tycker vi överhuvudtaget saker är konstiga? Vem bestämmer vad som är konstigt? På riktigt, konstigt. Skum, läskig, mystisk, förvrängd, udda, utstickande, galen, tyst..
Det kan dock vara bra konstigt, och dåligt konstig.Det mesta konstiga är intressant och intresserar mig. Mycket av de konstiga vet jag anledningen till varför, det är alltså inget mysterium. Jag lägger ingen vikt i det nu. Utan bara drar random. Detta tycker jag är konstigt osv!
 
 
 
¤ När folk tycker den männskliga kroppen är äcklig. När personer verkligen utrycker sig i hur äckligt något naturligt och kanske till och med orubbart är äckligt på en männsklig kropp. Som fötter, vet inte hur många som klagar på hur äckliga och fula fötter är. VA? Varför?  Jag älskar dock fötter och händer! Fötter är väl inte äckligare än dina händer? Om inte händerna är ännu äckligare bakteriemässigt. Eller hår. Förstår att hår kan va överdrivet ibland hos vissa, vilket kanske inte är kul för människan som har det heller, men "normal" behåring är väl inte äckligt nångonstans?! Detta är ofta ett kvinnligt syndrom. Kvinnor kan ofta tjata om hur äckliga män är. Men ni vill samtidigt ha män? Jag vill ha män! Men jag vill ha hela mannen, inkl armhåla, fötter och pungkulor!
Förstår inte alls detta, en "normal" människokropp borde väl inte äckla någon? Då man själv har en.
Varför känner många såhär?
 
¤ Att plugga till någonting man inte alls är intresserad av. Utan för att man har en smart jävel med höga betyg och resultatet av studierna kommer leda till enorma rikedommar. Visst pengar är kul, bra och behövligt. Men att basera hela sitt liv på att jobba och tjäna pengar för att kunna köpa och göra precis vad man vill brukar ofta gå väldigt fel, tycker jag mig ha upptäckt. För det första, hur i helvete klarar vissa människor av att plugga något som de tycker är så fruktansvärt tråkigt, i fem år? Applåder till er för det finns inte en chans på miljonen att jag skulle klara av det. Tolka mig inte fel, pengar är nice, men jag tycker inte det ska vara målet i livet. Eller målet av dina studier. Kärlek, intressen och upplevelser väger ton mer, i min värld i alla fall! Det är ju skitbra om det du verkligen vill bli ger dig mycket pengar. Men väldigt många försöker komma in på den svåraste, kanske tråkigaste linjen, bara för att det är ett fett välbetalt yrke.
 
¤ Att fördriva tiden med halvt onödiga saker gör vi alla. Men folk som sitter timmar och spelar simpla spel på mobilen? Eller kollar instagram varannan minut? Eller som plöjer alla serier som existerar (helst kassa) under de få timmar man ändå har om dagarna? Jag tycker det är att fly lite för mycket. Eller ja, jo i överflöd av allt blir allt flykt eller ett beroende. Att rymma från tystnad och ensamhet är inte så bra. Att ständigt underhålla hjärnan känns inte speciellt bra eller hälsosamt. Att ständigt lyssna på musik är inte heller normalt och bra enligt mig. Man lär bara deala med livet, med sig själv, ensam, tyst och utan stimulation. Detta är väl inte så konstigt egentligen, de har ju en förklaring. Men ja, detta tycker jag är konstigtoch dumt helt enkelt.
 
¤ Idrottare av olika slag. Helt sick va sjuka dom ser ut ibland, alltså rent fysiskt magiskt! Det är riktigt fascinerande och konstigt, hur mycket man kan tänja på en människas fysiska prestation egentligen. Det är som att tänja på det männskliga lite grann tycker jag. Men vi är riktiga superhjältar! Hur man kan forma kroppen. Utföra så enormt svåra uppgifter. Hantera redskap på ett så skickligt sätt. Det är jävligt coolt, och konstigt! Underskatta ingen, eller dig själv! 
 
¤ Folk som inte uppskattar film
¤ Folk som tycker det är tråkigt att gå 
¤ Helt olika djurraser som kelar, typ ödla och katt
¤ Folk som gillar vinter mer än sommar
¤ Universum ofc
¤ Folk som älskar billys pizza 
¤ Folk som inte äter med smaklökarna inblandade överhuvudtaget
¤ Folk som väljer en partner för att den passar
¤ Söndernoppade ögonbryn
¤ Killar som fortfarnade flirtar efter "the game"
¤ Massvis med parfym
¤ Folk som inte äter frulle
¤ Olika historiska saker
¤ Vädret
¤ Eld
¤ Ägg
¤ Indien
¤ Sexualitet
¤ Katter
¤ Kameror
¤ Typ all elektronik
¤ Fladdermöss
¤ Elefanter
¤ Extremt tränade kroppar
¤ Vissa blommor
¤ Befruktning
¤ Killar
¤ Tjejer
¤ Människor
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: