removeclothes

Just the memory of your face

Kategori: Allmänt häftigt

 
Hemma från en helt underbart fin, rolig och mysig trip söderut i norrland tillsammans med klassen. Sovit på vandrarhem, skrattat massor, ätit massor, klättrat i berg, fått min första fisk med kastspö och kollat in fornlämningar på fantastiskt fina platser. Jättekul att få umgås med klassen lite mer ordentligt! 
 
 
 

Det susar i säven. Det blommar i räven

Kategori: Allmänt häftigt

Hade den bästa födelsedagen på länge faktiskt! Hade en en solig förmiddag ute själv. Sen kom två oväntade blombud! Senare kom Smeds och Ida och överraska mig med blommor och presenter, sådär gulligt genomtänka saker man bara smälter av! Sen mötte vi upp Andreas och käkade Buffé på Olles, sviiiiiingott! Efter det satte vi oss på min favorit pub, Pipes, och då kom resten. Det var hur trevlig kväll som helst, med livemusik, sång, lite dans, massa födelsedagsdrinkar och trevliga människor! Kände mig verkligen uppvaktad och uppskattad! Tack!
 
De senaste veckorna har varit väldigt roliga och galna faktiskt! Från att det inte hänt så himla mycket till dehär, like like! Förrförra helgen fyllde min fina vän Sofie 20 år, hon har varit med länge och jag har liksom sett henne växa upp, låter som jag är en tant nu haha..
 

continued to affect me

Kategori: Allmänt häftigt

Ja nä, såhär kan man inte ligga och värma upp inför sommaren i detta långfula väder. Men det gör inte så mycket, är väldigt glad ändå! Jag känner på mig att sommaren kommer bli het. Riktigt het! 
Förövrigt är jag inte jättebra på att uppdatera här, tur att ni stannar kvar för här är jag igen! Har haft mycket på G senaste tiden, fixat sommarjobb på Flash i Valbo i Gävle! Vart och hängt i Gävle, och nu i helgen i Stockholm. Åkte ner med mitt första intrikes flyg och va lite galet spontan och busig. På fredag fyller jag 22 år också, herregud har knappt tänkt på det, men det känns bra, inge speciellt direkt. Hade helst vart i Gävle, men what to do. Det blir väldigt kul här också! De är typ bara tre veckor kvar tills skolan är slut shitshitshit, då har jag gjort mitt första år! Det drygaste året är gjort, nu väntas grävningar, nya ämnen, erasmus (väntar fortfarande på besked) och praktik! 
Nu ska jag storstäda! Väldigt mycket dax!
 

Working and twerking

Kategori: Träning och kost

Kroppen ska inte vara din fiende, bråka inte med den, förlåt den, så förlåter den din hjärna. Det är ditt hem och den är levande och fantastisk! Du har dina omständigheter men inget kan stoppa dig från att vara hälsosam och stark! Oavsett storlek, vikt eller måttband. Det handlar inte alltid om hur det ser ut, utan hur det känns. Som med mycket i livet. Men det ät lättare att titta än att känna. Därför nöjer sig många med det. Jag vill vara en ninja, en klättrande, svängande, springande, stark, vig, dansande, balanserande ninja kvinna i sina bästa år. JÄMT! Att tillåta sig själv att vila, att vara sjuk och trötta dagar är lika viktigt som att acceptera att man måste underhålla kroppen fysiskt för att må bra på kort men framförallt lång sikt. 
Jag känner mig tåligare än någonsin förr trots att jag för cirka 1,5 år sedan var supersmal, tränade och åt väldigt strikt. 
Jag har betydligt bättre kondis och trivs mer i min kropp nu! Stark är jag, och mer erfarenhet av olika träningsformer.
Jag har lärt mig att när du inte lyssnar på dig själv längre, börjar kroppen tillslut strejka för att få dig att fatta.
Så sluta här och nu förstöra för dig själv, du lever bara en gång, var glad att du är du, vårda din hälsa och andras.
Tänk va bra och fin faktiskt du är!!
 
 
 

CAN YOU FEEL IT?

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
Firar med massa selfies. Fick så jävla bra nyhet nyss, tentan ska in på fredg istället för imorrn! Lyckan i bröstet är magiskt skön. Sån lättnad! På onsdag sticker jag hem till Gävle för mys och buisness, kommer bli grymt kul! Ska fira Sofie som fyllt 20 år med stor fest också, träffa gamla vänner och bo med syrran i hennes nya första lägga! Nu ska jag snart ut och springa i vår värmen!

Den gyllene medelvägen

Kategori: Jasmin

- Att behöva något från andra och att ge till andra
- Att förändra sig själv och att acceptera sig själv
- Att lösa problem och att acceptera problem
- Att fokusera på sig själv och att fokusera på andra
- Att vara oberoende och att vara beroende
- Att lita på andra och att vara misstänksam mot andra
- Att kontrollera känslor och att stå ut med känslor
- Att vara avslöjande och att värna om sin identitet
- Att klara sig själv och att söka hjälp