removeclothes

Alla de där åren

Kategori: Musik

Memories will guide you 1/2

Kategori: Allmänt häftigt

 

It's both a blessing and a curse, to feel everything so very deeply

Kategori: Sånt fint jag skriver

 
Så som jag gråttar ner mig.
Brottar jag ner dig.
Springer ut på isen livrädd för allt som skulle kunna hända.
Lägger mig ner som en stjärna.
Blundar och väntar på att bli överrumplad, överraskad, på att du ska förstå.
Snön faller ner och gör mig vit. 
Snart syns jag inte här längre. 
Smälter igenom isen. 
Min kropp sjunker mott botten av älven jag aldrig lärde känna.
Genom jorden.
Ut på andra sidan av mitt liv.
Mitt liv var där men nu är det här.
I en evighet kommer jag att minnas dig. 
Men mitt liv är här.
Och ditt är där.
 
 

I would kill a dragon for you

Kategori: Allmänt häftigt

Jag har varit bortskämd med roliga skoldagar fram tills nu. Nu är det datorer och GIS som gäller fram till jul. Men det är okej, har världens bästa klasskamrater som hjälper mig! Jag har nämnt det några gånger här på min blogg, men nu är det nästan 99 procent säkert så vill berätta all in nu! Jag kommer fara till Istanbul och plugga nästa år! Så alltså om tre månader sitter jag på ett flyg till Turkiet och stannar där till Juni. Terminen börjar runt 5 Feb och slutar runt 18 Juni om jag fattat rätt. Förhoppningsvis kommer jag kunna backpacka mig genom Europa hem till Sverige igen när kurserna är klara i sommar. Eftersom jag jobbar och lägger undan pengar. Men det är bara tankar, jag tar allt som det kommer! FATTA! Känns helt sjukt, detta har bara varit så långt borta hela tiden och nu är det tre månader kvar! Jag har alltså snart gått halva min kandidatutbildning!? Umeå är verkligen helt underbar stad att plugga i, det händer mycket samtidigt som det känns avskillt och harmoniskt. Men snart kommer jag alltså bo i en storstad, ännu större än Madrid, både i Europa och Asien. Helt sinnes! Va jävla kul! Och läskigt! Det känns kul och bra att jag känner en grabb som bor där, plus att det troligtvis kommer finisar från Sverige som kommer och hälsar på mig där. Packningen kommer bli ett problem haha.. hur packar man för fyra-fem månader utan att vara backpacker? Men det är det minsta problemet, att plugga på engelska, komma över hemlängtan och placeras i en helt främmande kultur är nog större utmaningar, som jag ser fram emot! Kommer vara hemma över jul nu typ fyra dagar, och sen hem till sommaren igen, och saknar redan mina småsyskon så det gör så fruktansvärt ont i hjärtat!!! De fattas mig nå enormt! 
 
 
 

Oh but I know you wanted me to be there

Kategori: Allmänt häftigt

 
 Alltså känslan när man får bekräftat att det är PMSen som spökat är rätt nice. Man fattar inte alltid att det är den. Speciellt inte jag som aldrig skriver upp när jag hade mens senast, bara låter den komma. Men jag har verkligen PMS alltså! På ett inte allt för jobbigt sätt dock, men det känns och märks! Jag är ju redan så pass känsloladdad och vet sen innan att jag reagerar mycket på extra hormoner i kroppen. Ja, jag blir lite knepig!
 
Veckan har varit ganska fin, helgen också. Har så mycket i huvudet!!!!!!
Men nu ska jag tagga ner och cykla hem till min tyska och fika, och sen ska vi till universitetet och tända ljus för Paris..
 
 

It's the risk I'm taking

Kategori: Jasmin

 
Innan jag åkte hem till Gävle över sommaren hade jag väldigt långt mörkt friskt hår. Förutom att det var färgat så var det helt friskt. Och såg så ut. Men eftersom jag är en exprimentell person när det gäller mitt utseende fick jag för mig att go crazy och förändra som jag känt för så länge (hamnade i den där "långt vacker hår" tryggheten), som då slutade dåligt tyvärr. Men det var ändå tur eftersom det gav mig tankar om att klippa av mig mitt långa hår, vilket sedan tillslut hände. Sist jag var så här korthårig var i början av sjuan efter det växt ut från min rakade mohikanfrisyr jag hade fått för mig att skaffa i sexan. Jag trivs i kort hår vill jag först bara påpeka! Men smygande känslor av att man var mer tilltalande med långt tränger ibland på. Jag var säkert snyggare förut med långt hår enligt många. Men de där många är ju bara många av alla. Det är inte alla. Många tycker också korthåriga tjejer är fina, eller bryr sig inte, kort eller långt? Jag gillar dig! Det negativa med att inte ha långt hår är att färre tycker man ser snyggare ut. Men det positiva i de är att man sållar ut alla man ändå då inte hade gillat den ytliga sidan av. Man gör sig själv en tjänst. Och du blir mer utmnad i att spela på annat än din "perfekta" utsida för att förföra någon. Sen är det inget måste att göra sånt här, jag menar hallå jag vill gärna ha långt hår igen också. Inte för att få mer uppmärksamhet utan för ja trivs i de. Men för mig var detta väldigt givande, skönt och kul eftersom jag ändå, om jag får va självgod, inte brukar ha svårt att bli intressant för killar. Även om jag inte är någon modell, så ser jag bra ut och drar åt mig blickar. Nu gör jag däremot inte alls det lika mycket. Men det är ändå sån uppmärksamhet jag inte känner behov av längre som saknas mer nu. Jag vill gärna att du blir intresserad av mig efter vad du hör, känner och ser. Inte bara ser. Men sen jag klippte av mig håret, har jag hur töntigt det än låter, lärt mig mycket. Efter en sån där liten grej tänker du? Ja säger jag! Faktiskt! Jag har av den anledningen också känt att jag connectat och dragit till mig fler personer i min egen smak efter detta lyckade klipp. Jag tror jag kommer låta mitt hår växa nu och se vad som händer med både färg och längd. Men klippa mig kort är något jag vill göra igen, och kortare. Rakapparaten ska nog också få vara med nån gång. En skönhet klär i allt. 
 

Det isar igenom

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
Felicia har vart här! Nu är jag själv igen.Tur att jag gillar att vara de!  
En annorlunda, ack så annorlunda helg! Men rolig nå grymt! 
Dock saknar jag massa fina själar. Mina småsyskon fattas mig! Mamma berätta idag att Beppe frågade henne om han fick ta hål i öronen när de var på Maxi och gick förbi frisörsalongen. Hur fin är han inte? Nu har han röda diamanter i öronen. 6 år gammal och hur underbar som helst! 
 
 

Så mkt bättre

Kategori: Musik