removeclothes

Mate

Kategori: Jasmin

 
Ja jag sitter här och dricker mate, filosoferar lite. Vill ni veta lite? Detta är vad som flyger omkring i min hjärna:
 
1. Hur lite utsidan ideal-mässigt har att göra  med vad som attraherar mig eller inte. I alla fall i längden. Visst kan en "snygg" människa göra mig lite flämtande nervös sådär men de går över snabbt om de inte är nå mer. Jag förstår inte hur vissa kan bli kåta, nöjda, lyckliga, kära.. osv, i en vacker yta som passar in i bilden de har i hjärnan. Jag har ingen bild alls i hjärnan. Bara känslor i mitt bröst, som bör sprida sig över hela mig om de ska funka. Könet på den som får mig att känna så spelar ingen roll, inte heller stil, yrke eller intressen. Dock intresserar nästan endast passionerade och drivna personer mig. Alltså inga nöjda soffpotatisar som bor ett kvarter från mamma. Ja, du får vara kille och ha klänning för att du trivs i de, ja, du får vara tjej och spela trummor i ett heavy metal band. Var helst olik mig, men ändå absolut inte. Ni fattar, ni smarta fattar. På senaste tiden har jag connectat väldigt mycket med personer, och absolut inte connectat med personer, nya som gamla. Vänner som mer än vänner. Jag tror de är ett bra tecken. 
 
2. TURKIIIIEEET. Ja Istanbul verkar smyga sig närmare och igår var jag på möte med studievägledaren som nu skickat in mina uppgifter till universitetet där. Så nu väntar jag bara på svar från dom, de kommer maila mig personligen och jag kommer inte kunna känna mig helt säker på att få åka fören om typ.. tre veckor. Men de verkar ändå som de är ganska jävla säkert asså shiiit! Så himla läskigt och kul! Riktig utmaning på G! Sånt jag livnär mig på mest!
 
3. Hur viktigt det är att inte göra allt. Att man måste hinna landa och meditera lite själv. Jag behöver den balansen och har rätt svårt för att varva mellan extremt socialt och extremt lugn. Behöver verkligen min träning för detta, vilket jag börjar komma ifatt med igen. Men dans, yoga och helst något annat nytt vore perfekt för mig. Att röra sig oberoende till musik, och helst då inge "veva armen musik" på Lokal eller liknande. Allra helst vill jag ha mina gamla "röst och rörelse" lektioner tillbaka nu från gymnasiet, eller "rythmik med dans". De var helt helande verkligen. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: