removeclothes

Lose control

Kategori: Allmänt häftigt

Alltså min mamma är bäst! Hon är så jävla underbart rolig och fin människa! Så himla cool och genuin. Fick ett brev på posten där det stod "från Morsan" och i de låg de två paket med rökelser. Liten present sådär, så typiskt och fint av henne! 
 
Idag var det riktigt kallt ute. Och jag kände bara nejnejnenj, jag minns kylan nu! Vill inte! Vintern är mysig men kylan är hemsk. Ja jag tycker om att klä mig i lager och ha fluffiga halsdukar och sköna gosjackor. Men inte 50 lager tröjor, 5 långkallingar, 10 sockar och aldrig vantar som duger. Tår som blir vita och förlorar känslen. Paniken när man känner att inte ens ansiktet kan vara blottat och man rör sig fram som en michelingubbe. Men annars är de väl okej. 
Jag är glad ändå! Så bjuder på några selfies, 1 minut gamla. Har en grön klänning som jag hittade på Röda korset på mig, ser ni, nä den ser blå ut, men är grön. Jag har sökt klänning i rätt grön färg i evigheter. Nu fann jag en för 50 kr och är lycklig! Den är samma färg som vissa skalbaggar kan vara, var de första jag tänkte på haha. Kanske enklare om jag säger smaragdgrön? Den är smaragdgrön, som en skalbagge! SE NEDAN! ;)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: