removeclothes

Who need this? I do

Kategori: Musik

Tror att man kan stänga av och bara starta om

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hey you, I think it's a good idea for me to write in english now and maybe forever. I have been thinking about it for a while, so here we go! I find it much harder to exprece myself in english, because normaly in swedish, I am fluent and poetik in my way of writing. It's harder in english, but I need to learn and wanna learn. And, excuse me for bad spelling, Im to lazy for google T 
Here are some more pics from my days and evenings in Istanbul, I try get them, them feelings from inside, from the outside.
 
 
 
 

This moments can't be forever, it's gone, but maybe with this picture, some feelings will remain

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STREETS OF ISTANBUL

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hit me hard

Kategori: Musik

 

Belive you deserve it and the universe will serve it

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter nästan 8 dagar i Istanbul har jag fått vara med om en hel del. Vi alla som är här fattar nog inte riktigt än att vi har så lång tid kvar. Det är sådan lyx! Hittills har vi mest försökt hitta till saker vi behöver och få saker att funka, men vi har upptäckt otroligt mycket, festat lite och träffat så sjukt mycket sköna människor. Vi har ätit fantastisk mat! Mer gästvänligt folk har jag aldrig träffat faktiskt. Här ovan är några bilder från min system kamera, och här nedan från en annan killes mobil från i tisdags när jag och "råkade" hamna på pub crawl och på köpet blev nollade haha! Två av våra roomies var med också!
 
 
Det "roliga" med alla dessa uppgifter vi skulle göra på nollningen tycker jag var att det var väldigt uppdelade mellan vad tjejerna skulle (kunde) göra och vad killarna skulle (kunde) göra. Tjejerna skulle fråga efter random killars nummer på sitt eget språk. Och killarna lyfta upp random tjejer på baren. Tjejerna skulle även pussa en kille på kinden. Men jag tyckte detta sög lite, så jag tyckte jag kunde byta och få lyfta en tjej istället, vilket verkade väldigt chockerande för vissa, "are you sure!?" OFC! Men kvällen var riktigt kul! Asnice musik! Och riktigt skön stämning!
 
 
 
 
 
 

Istanbul

Kategori: Allmänt häftigt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MERHABA! Okej, det var jävligt länge sedan nu, men nu är jag äntlignen i Istanbul och vill verkligen dela med mig av denna fantastiska upplevelse genom bilder. De fem senaste dagarna har varit väldigt intensiva, roliga, kaotiska och spännande! Kan inte fatta att jag kommer att bo här i fem månader!! Kulturen är så främmande för mig, och skolan har inte ens börjat, men shit vad jag njuter och är nyfiken på allt! Bor med underbara roomies och har bekantat mig någorlunda med området. Vi bor på asiatiska sidan, där även skolan är. Imorgon tar vi färjan över till den europeiska för att kolla på de "mest kända" stuffsen, Blå moskén till exempel.
Nu måste jag sova, godnatt!